10 (vagy több) órás munkát ki vállal és miért?
Rengeteg ilyen hirdetést látok, hogy munkaidő pl. 10:00 - 20:00-ig.
Persze, szükség van pénzre, én is tudom, de így minek? Akinek ilyen munkája van élni sem tud, mert arra már nem marad ideje. Vagy nekik elég a hétvége? Boldogok úgy is hogy egész nap csak dolgoznak? Csak mert én el nem tudom képzelni.
Kérdező, Te mennyit dolgozol és miért?
Kicsit értelmetlen kérdés, vagy úgy gondolod valaki hobbiból dolgozik ennyit, mert otthon unatkozna?
Amúgy a Párom 24/48ban dolgozik, tehát 24 óra munka után hazajön és 2 napig itthon van-lenne, de a 48ból az egyik 24 órájában is dolgozik reggeltől késő délutánig vagy estig. Van, hogy egy hónapban összejön a 300 óra neki, az átlagos 180 valamennyi helyett. Hogy miért? Azért, hogy éppen megéljünk, mert ezért a sok munkáért sem keres 100 ezer forintnál többet, sőt.
Ez van, talán lesz majd jobb is.
23N
Nekem vállalkozásom van. 10-12 órát dolgozom naponta. Sokszor szombatra is jut. Mivel nagyon szeretem a munkám, és nagyon jól keresek, nem érzem tehernek. Mivel itthon dolgozom a családomra is jut időm. Viszont tényleg fárasztó.
Nekem is volt régen olyan munkám, ahol látástól-vakulásig melóztunk gyakorlatilag az alap megélhetésért. Az tényleg nagyon lelombozó, és bele tud szürkülni az ember a kilátástalanságba.
Ha ez a munkám nem lenne, most is dolgoznék annyit, hogy a családomnak"mindent" meg tudjak adni.Nekem inkább az a szomorú, ha valakinek lenne lehetősége, mégsem dolgozik.
mi külföldön dolgozunk, és 8tól este 6ig, heti egy szabadnappal, itt ez a természetes ebben a munkakörben.
nekem minden belefér az időmbe, nem is értem, amikor még othton panaszkodtam, hogy jaj de kevés az időm... :-P amikor ott van egy egész hétvége és csak ehti 5 vagy 5,fél napot kell dolgozni!!!
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!