Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nászútra bevállalnátok 30...

Nászútra bevállalnátok 30 órás buszutat?

Figyelt kérdés
Törökországon gondolkozunk de a 30 órás buszút elkeserítő. Sajnos a párom fél a repüléstől és bennem is van egy kis ellenérzés.Akik voltak ilyen hosszú buszos utazáson azoknak milyen tapasztalatai vannak? Hogy lehet kibírni?
2012. jún. 25. 13:54
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
63%

Semmikor sem vállalnék be.

Én Párizsban voltam busszal még diákként, 18 óra volt, egy kínszenvedés. Pláne 30 óra!!!!!!!!

2012. jún. 25. 14:10
 12/35 anonim ***** válasza:
61%

Kizárt.

Egyébként meg mi az, hogy valaki fél a repüléstől, és azért nem repül. Az ilyen ember nem csak fél, hanem sajnos gyáva. Mert az a bátor, aki legyőzi a félelmét.

2012. jún. 25. 14:16
 13/35 anonim ***** válasza:
68%

En faluig elmentem busszal 2,5ora ut volt,de azt hittem h rosszul leszek a sok zotykolodes,sok a nyomorgas stb.

De ha autoval kene menni akkor kibirok akar 40 orat is ha kell!Szerintem ne busszal menjetek ha lehet,inkabb szanjatok ra magatokat a repulore,mivel tenyleg a mai vilagba nagyon biztonsagos,vagy autoval ivel gyorsabb es kenyelmesebb,es utkozbe barmikor meg lehet allni es szetnezni!

2012. jún. 25. 14:18
 14/35 anonim ***** válasza:
49%

Biztos hogy nem.

Mi "csak" Görögbe mentünk busszal nyaralni,de visszafele ha nem sajnáltam volna a buszt hogy ki van fizetve,akkor veszek egy repjegyet.

Nászútra vagy repcsi vagy nem megyek sehova,jó belföldön is,itt is vannak szép helyek,kocsival ország túlvége is 3 óra...

2012. jún. 25. 14:27
 15/35 anonim ***** válasza:
69%

sajnálom hogy fél a repüléstől.Szerintem nem lehet olyan rossz az a busz út ha pl. luxus busszal mentek ami kényelmes,légkondi van benne stb..

meg ha elfoglaljátok magatokat akkor nem lesz az olyan szörnyű.Majd utána pihenjetek egy napot,és nem lesz rossz.

2012. jún. 25. 14:30
 16/35 anonim ***** válasza:
67%
Nem. Tényleg agyonüti a romantikát. Meleg van a buszban, kényelmetlen, nem mehetsz wc-re amikor akarsz, rád döntik az ülést,valaki a közeledbe ül agyon parfümözve, egy másik a fogát szívogatja, a harmadik horkol...nekem ezek a tapasztalataim a buszokról.
2012. jún. 25. 14:45
 17/35 anonim ***** válasza:
49%
Ki van zárva. Jobban éreznem magam a szomszed varosban az első hotelben a szerelmemmel mint a vilag legszupereb helyén,de 30 óra buszozás után....borzalo uristen,ez ember kinzás....akkor mar esetleg vonattal?De nem ertem miert kell annyira felni egy francos repüléstől...
2012. jún. 25. 14:57
 18/35 anonim ***** válasza:
50%

Be hát!

Végig vedelném az utat. :-))

Na jó nem, de mindenesetre mindent megtennék, hogy élvezzük. Tök buli!

Az első utam a férjemmel (akkor még nem volt az) egy Spanyolországi buszos út volt. Életem legszebb élménye. Végigbuszoztunk a francia riviérán, meglátogattuk Monacot, Monte Carlot. Szenzációs volt. Minden buszos kényelmetlenségért kárpótolva lettünk, pedig sokszor elromlott a légkondi és az út is tovább tartott 10 órával.

De egy cseppet sem bántuk! Ma is boldogan emlékszünk rá, mert végigcsináltuk, volt egy csomó élmény, fiatalok voltunk, és mivel nem kellett egyikőnknek sem vezetni, tényleg jól esett egy pár pohár bor.... :-)))

EGysszóval jó volt. Túl sok a negatív vélemény, de ez csak hozzáállás kérdése. Szerintem egyáltalán nem olyan megerőltető. Nem mondom, hogy egyáltalán nem, de jár vele egy csomó plusz élmény is.

2012. jún. 25. 15:12
 19/35 anonim ***** válasza:
57%
Kizárt, hogy bevállalnánk! Én már 5-ször voltam Görögországban busszal, de mindig nagyon rossz volt, hogy éjjel nem tudtam aludni, kényelmetlen volt, alig birtam ki vécé nélkül és éjszaka nem állt meg a sofőr, mondván, hogy úgyis mindenki alszik. De az utolsó utazás tette fel az i-re a pontot, amikor a mögöttem ülő gyerek hazafelé végighányta az utat. Na akkor azt mondtam, busszal ilyen messzire soha többé! Szóval ha tudtok aludni buszon és katétert köttök be, valamint nem vagytok finyásak arra, ha valaki végighánnya az utat, akkor vállaljátok be. De szerintem ezek tényleg megölik a romantikát.
2012. jún. 25. 15:22
 20/35 anonim ***** válasza:
49%

NEM

16 óráson voltam Görögbe, oda nem volt gond semmi persze fárasztó, de akkor még izgatott vagy és várod.

Haza felé kínszenvedés, nem tudtam aludni mert alapból nem tudok mozgó járműben. Fájt a derekam a sok üléstől meg a légkonditól. éjszaka kb egyszer álltunk meg wc-re szval, nem vagyok az a sűrűn járkálós, de azért 9 órát kibírni így.

2012. jún. 25. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!