Ti ki engednétek?

Figyelt kérdés
16 éves lányotokat,külföldre kb 5 napra,barátnőkkel.
2012. jún. 25. 11:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Kinti barátnőd ismered személyesen??? Amúgy szülő nélkül nem engedném el a gyerekem.
2012. jún. 25. 12:07
 22/27 anonim ***** válasza:

A részletektől függ. Hogy történne az utazás? A kinti barátnőt honnan ismeritek? Szülei ott lesznek?

Nincs gyerekem, de 14 éves koromtól gyakran utaztam szülők nélkül – de mindig volt velünk 18 éven felüli – még ha az csak a 18,5 éves nővérem volt (akit alibiből vittünk magunkkal, pedig az is csak belföld volt :D)

2012. jún. 25. 12:10
 23/27 anonim ***** válasza:

Én azt láttam hogy a tiltás két dologhoz vezet. Vagy csak azért is megcsinálja amit akar a fiatal, rá van kényszerítve a hazudozásra és ha ne adj isten tényleg baj lenne se lehet rajta segíteni mert sikerült elidegenítenie a szülőknek. A másik hogy célt ér a tiltás, a probléma látszólag megoldva. Viszont valójában csak a szőnyeg alá van söpörve, és elindíthat egy sokkal súlyosabbat ami a személyiségfejlődést hátráltathatja, ugyanis nem mindenkire van jó hatással ha nem rendelkezhet önálló akarattal.

16 évesen énis jártam már külföldön a haverokkal, semmi olyasmi nem történt ami miatt ellenezhetni lehetne egy kiruccanást. Persze izgultak a szüleim, de megértették hogy nem vagyok orvosi eset hogy el kelljen zárni a külvilágtól.

2012. jún. 25. 12:27
 24/27 A kérdező kommentje:
rendben, megkérdem aztán lesz ami lesz.de hogy kezdek neki?
2012. jún. 25. 12:39
 25/27 anonim ***** válasza:
Az én unokahúgom 15 éves, és iszik, pasizik. Egy ilyen jellegű lányt tuti nem engednék el, mert kb. a detoxba kerülne, vagy minimum egy abortusz/nemi betegség jönne össze neki. (Felnőttel meg nem lenne hajlandó menni.) Ha valaki nem ilyen, megbízható, akkor is meggondolnám, mert gyakran akkor szalad el a ló, amikor megszűnik az addigi felügyelet. Felnőttel elengedném, feltéve ha az nem valakinek a 19 éves bátyja pl... Másfelől egy külföldi útra az ember relatíve sok pénzt visz, azt sem merném egy 16 éves lánycsoportra bízni, és azt sem tudom, milyen a problémamegoldó-képességetek (pl. ha elhagynák a csomagot a reptéren, stb.). Az mondjuk más kategória, ha kinti barátnő családjához mennétek, ahol kvázi csak az utazás időtartama alatt lennétek egyedül.
2012. jún. 25. 13:02
 26/27 A kérdező kommentje:
egy csaladhoz mennenk
2012. jún. 25. 13:57
 27/27 anonim ***** válasza:

Max. felnőttel.

15 évesen voltam Olaszországban 1 hétre, 2 tanár volt velünk, bár nem figyeltek minket a nap 24 órájában.

22/L

2012. jún. 25. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!