Ti ki engednétek?
A részletektől függ. Hogy történne az utazás? A kinti barátnőt honnan ismeritek? Szülei ott lesznek?
Nincs gyerekem, de 14 éves koromtól gyakran utaztam szülők nélkül – de mindig volt velünk 18 éven felüli – még ha az csak a 18,5 éves nővérem volt (akit alibiből vittünk magunkkal, pedig az is csak belföld volt :D)
Én azt láttam hogy a tiltás két dologhoz vezet. Vagy csak azért is megcsinálja amit akar a fiatal, rá van kényszerítve a hazudozásra és ha ne adj isten tényleg baj lenne se lehet rajta segíteni mert sikerült elidegenítenie a szülőknek. A másik hogy célt ér a tiltás, a probléma látszólag megoldva. Viszont valójában csak a szőnyeg alá van söpörve, és elindíthat egy sokkal súlyosabbat ami a személyiségfejlődést hátráltathatja, ugyanis nem mindenkire van jó hatással ha nem rendelkezhet önálló akarattal.
16 évesen énis jártam már külföldön a haverokkal, semmi olyasmi nem történt ami miatt ellenezhetni lehetne egy kiruccanást. Persze izgultak a szüleim, de megértették hogy nem vagyok orvosi eset hogy el kelljen zárni a külvilágtól.
Max. felnőttel.
15 évesen voltam Olaszországban 1 hétre, 2 tanár volt velünk, bár nem figyeltek minket a nap 24 órájában.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!