Ti ki engednétek?
Igen, engednélek. Én is voltam, húgom is... Semmi bajunk nem lett.
Már, ha megbízható vagy, persze.
Felnottnek számit egy 18 éves fiu is. En inkább ugy fogalmaznék, hogy szulo nélkul nem. Csak ha valamelyik lányak megy az anyja/apja.
25N
Ki a felnőtt? Az egyik szülő? Látta már anyud korábban? Ismeri?
Egy fokkal jobb a helyzet, de nekem konkrétan régóta kéne ismernem (pár éve minimum), hogy elengedjem vele a lányom. És nem csak felületesen látásból egy szia-sziát mondani egymásnak, hanem tényleg ismernem kéne az embert.
Másképp esélytelen lenne az egész.
Tehát a következő történne: te ki akarsz menni a 16 éves barátnőiddel külföldre egy olyan ember társaságában akit a szüleid még életükben nem láttak de nagykorú....
16 éves korodra már kéne egy kis felelősségérzeted legyen.
Serdül most a gyerekem, de ki van zárva, hogy elengedném ilyen feltételekkel.
javaslom a Taken (Elrabolva) filmet.
Hát megkérdezheted, de ha van egy kis felelősségérzete nemet mond.
De te is éld bele magad a helyzetbe. Elengednéd azt a személyt akit a világon a legjobban szeretsz, sérülékeny és befolyásolható korban van, a többi ilyen korú emberrel és egy vadidegennel (már csak hab a tortán ha férfi az illető) valahová külföldre ráadásul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!