Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A kislányomnak az Ekaterina...

A kislányomnak az Ekaterina nevet szeretném adni. Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Szép, csúnya? Miért?
2012. jún. 24. 21:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
100%

Nézd! ez nem korlátoltság kérdése.

Feltettél egy kérdést. Amire jött jó pár válasz. Az emberek többségének nem tetszett. Ez van. Attól még adhatod a libikóka nevet is a lányodnak ha akarod.

Nekem és a testvéreimnek is különleges nevünk van,de az anyám nem is kérdezte meg senkitől,hogy mi a véleményük róla.. Volt is gondunk vele sokszor. Igazából felnőttként fogadták el,főleg amikor megtudták,hogy honnan is ered a név,milyen története van.Ha érdekel megírom..

40/N

Engem jobban meglep az,hogy megsértődtél,mert senki nem lelkesedett mint te. De senki nem mondta,hogy ne adj ilyen nevet vagy tucatnevet adj..Csak elmondták a véleményüket amit kértél is.

2012. jún. 24. 21:37
 32/71 anonim ***** válasza:
100%
Jekaterinaként jobban tetszik,bár a Tatjana a kedvenc nevem most.
2012. jún. 24. 21:39
 33/71 anonim válasza:
100%

Lehet, hogy neked tetszik ez a név, de a lányodnak nem biztos, hogy fog. Amúgy nekem sem tetszik. Csinálhatnád azt is, hogy második névnek adod meg ezt, és első nevének valami kimondhatóbbat. Majd a lányod eldönti, melyiket akarja használni.

Az én szüleim is valami különleges nevet akartak adni nekem, nagy Star Wars rajongók...

Üdv, Lakatos C3PO :)

2012. jún. 24. 21:42
 34/71 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszik, talán azért, mert túl szokatlan.
2012. jún. 24. 21:45
 35/71 anonim ***** válasza:
91%

nekem tetszik, szép, különleges, nőies név, de a gyerekemnek nem adnám...

Miért? Valóban alig lehet kimondani... Szerinted a 3-4 éves lányod majd hogy reagálja le ha ilyen neve van? Ovodatársai hogy reagálják le vajon? Becézni se lehet ezt a nevet, márpedig túl kemény a hangzása, főleg ha egy kisgyereket hivnak igy.

2012. jún. 24. 21:54
 36/71 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem tetszik, mivel orosz név.

Nyilván a Judit az egy elfogadott név kis hazánkban, de végülis igazad van. Százával rohangálnak Szamanták, Dzsesszikák, Ármándók, Hozék és társaik az utcán. Egyel több vagy kevesebb Ekaterina már nem számít.

2012. jún. 24. 21:55
 37/71 anonim ***** válasza:
100%
Akkor legyen hozéármándódelárószárubiszántijjánpaulapaulinajokerdallaskolompárlakotosvirdzsínianintendópokémon elekataterekina.
2012. jún. 24. 21:58
 38/71 anonim ***** válasza:
Ismerősőm lánya Csenge,a gyerek iszonyatosan utálja,mert a társai Csengőnek csúfolják,szóval a hazai nevekkel is belehet fürödni.Nem kell ehhez Samanta meg Pamela név.
2012. jún. 24. 22:01
 39/71 anonim ***** válasza:
84%

A románok így románosítják a Katalint. Nem a legszebb.

Megértem én, hogy nem akarsz magyaros, öregasszonyos nevet, de ez talán picit túlzás(meg nekem ez is öregassoznyos, itt minden Katalinnak úgy mondják a románok)

Karina nem tetszik?

Különleges és nagyon szép.

2012. jún. 24. 22:05
 40/71 anonim ***** válasza:
73%

Nem értem kedves kérdező miért húztad fel az orrod a válaszomon?! Csak a kérdésre válaszoltam.

Amúgy meg ha eldöntötted, hogy ezt adod neki, akkor nem mindegy kinek mi a véleménye róla..

Ja, és vállalom, hogy korlátolt vagyok, de ez a név szerintem ronda.:)

2012. jún. 24. 22:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!