A kislányomnak az Ekaterina nevet szeretném adni. Mi a véleményetek róla?
Nézd! ez nem korlátoltság kérdése.
Feltettél egy kérdést. Amire jött jó pár válasz. Az emberek többségének nem tetszett. Ez van. Attól még adhatod a libikóka nevet is a lányodnak ha akarod.
Nekem és a testvéreimnek is különleges nevünk van,de az anyám nem is kérdezte meg senkitől,hogy mi a véleményük róla.. Volt is gondunk vele sokszor. Igazából felnőttként fogadták el,főleg amikor megtudták,hogy honnan is ered a név,milyen története van.Ha érdekel megírom..
40/N
Engem jobban meglep az,hogy megsértődtél,mert senki nem lelkesedett mint te. De senki nem mondta,hogy ne adj ilyen nevet vagy tucatnevet adj..Csak elmondták a véleményüket amit kértél is.
Lehet, hogy neked tetszik ez a név, de a lányodnak nem biztos, hogy fog. Amúgy nekem sem tetszik. Csinálhatnád azt is, hogy második névnek adod meg ezt, és első nevének valami kimondhatóbbat. Majd a lányod eldönti, melyiket akarja használni.
Az én szüleim is valami különleges nevet akartak adni nekem, nagy Star Wars rajongók...
Üdv, Lakatos C3PO :)
nekem tetszik, szép, különleges, nőies név, de a gyerekemnek nem adnám...
Miért? Valóban alig lehet kimondani... Szerinted a 3-4 éves lányod majd hogy reagálja le ha ilyen neve van? Ovodatársai hogy reagálják le vajon? Becézni se lehet ezt a nevet, márpedig túl kemény a hangzása, főleg ha egy kisgyereket hivnak igy.
Nekem nem tetszik, mivel orosz név.
Nyilván a Judit az egy elfogadott név kis hazánkban, de végülis igazad van. Százával rohangálnak Szamanták, Dzsesszikák, Ármándók, Hozék és társaik az utcán. Egyel több vagy kevesebb Ekaterina már nem számít.
A románok így románosítják a Katalint. Nem a legszebb.
Megértem én, hogy nem akarsz magyaros, öregasszonyos nevet, de ez talán picit túlzás(meg nekem ez is öregassoznyos, itt minden Katalinnak úgy mondják a románok)
Karina nem tetszik?
Különleges és nagyon szép.
Nem értem kedves kérdező miért húztad fel az orrod a válaszomon?! Csak a kérdésre válaszoltam.
Amúgy meg ha eldöntötted, hogy ezt adod neki, akkor nem mindegy kinek mi a véleménye róla..
Ja, és vállalom, hogy korlátolt vagyok, de ez a név szerintem ronda.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!