Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is érzi úgy, hogy elege...

Más is érzi úgy, hogy elege van mindenből?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 13:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Bizony sokszor érzem úgy én is, hogy nem bírom. Én az 1 éves kislányommal vagyok itthon és sajnos nagyon rossz alvó, így egy héten több éjszakánk rámegy erre. A férjemmel szerencsére imádjuk egymást, de bizony ha éjszakázunk, akkor eléggé feszült a légkör, és irtózatosan félek, hogy nehogy ebből baj legyen,ha ez huzamosabb ideig folytatódik. Sajnos már egyszer elváltam, ez a házasság minden szempontból más, sokkal jobb, de félek nagyon! Az a bajom, hogy hiába határozom el minden nap, hogy erős leszek, sajnos legtöbbször nem megy.... :(
2009. júl. 8. 12:18
 12/15 A kérdező kommentje:
ez nekem sem, kibukok és kész...szerintem kikapcsolódás hiány és monotonitás, nem?
2009. júl. 9. 13:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Igen, legfőképp a kikapcsolódás hiánya, hiszen a nap nagyrészét a gyerkőc teszi ki, amikor meg nem, akkor meg a házimunka. Én anno megfogadtam, ha alszik a gyerek, nem vagyok hajlandó házimunkázni, hanem kikapcsolódom, pl. netezek. Igaz, el tudom végezni akkor, ha nagymama tud vigyázni rá, ez nekem könnyebbség. Az előbb ment el, amíg itt volt, takarítottam. Meg főzni is akkor szoktam. Párommal egy ideje azt csináljuk, hogy minden hétvégén átadjuk 2-3 órára hol egyik, hol másik nagyinak a babát és mi kikapcsolódunk. Nem tudnátok Ti is megcsinálni? Igaz, 2 gyerekkel nehezebb....
2009. júl. 10. 15:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Oh igen nem is egyszer , talán tnni kellet volna valamit de sajna ki hagytam a lehetöséget mikor még késztetést éreztem rá.

Azota csak tovább gyültek a gondok csak most már nem láttom olyan súlyosnak. Sajna ettöl még minden szar marad.

2009. júl. 14. 23:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Oh igen nem is egyszer , talán tnni kellet volna valamit de sajna ki hagytam a lehetöséget mikor még késztetést éreztem rá.

Azota csak tovább gyültek a gondok csak most már nem láttom olyan súlyosnak. Sajna ettöl még minden szar marad. Söt még kataszrofálisab minden.

2009. júl. 14. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!