Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is érzi úgy, hogy elege...

Más is érzi úgy, hogy elege van mindenből?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 13:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Igen, ezzel nem vagy egyedül
2009. júl. 7. 13:45
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
Igen pont most szakadt el a cérna nálam is.
2009. júl. 7. 13:49
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Neha nagyon elegem van nekem is mindenbol, mindenkibol :))
2009. júl. 7. 13:50
 4/15 A kérdező kommentje:
És mi nálatok az alap probléma szerintetek, amiért így érzitek?
2009. júl. 7. 13:53
 5/15 anonim válasza:
100%
Sajnos én is érzem néha.Bár ki nem érezte még ezt?Csak egyszer is...Szerintem sokan vagyunk.De próbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz és így erőt veszek magamhoz.:)
2009. júl. 7. 14:18
 6/15 anonim válasza:
100%

Nekem is nagyon-nagyon elegem van már mindenből. Exférjem miatt a válás közbeni ill.utáni stresszet nem pihentem még ki, mivel egy kib*szott szabadnapot sem kaptam(önző főnököm van), pedig majdnem már az idegosztályon kötöttem ki.

Mindenki szabadságol, főnököt helyettesítem+egy kolléganőt+saját melóm, úgyhogy túlóra folyton és a stressz. Egyetemet csinálom meló mellett, vizsgaidőszak most lett vége, ráadásul a párommal is már 1 hete nem volt szex, mert mire odajutottam, hogy vendégek el+elpakolás+mosogatás a drágám már elaludt. Ja, és még extra, hogy alig birok aludni, 2-3 óránként felébredek, úgyhogy az alváshiány miatt jujj de nagyon harapok és lobbanok...mint most is...mindjárt tartok kávészünetet és hagyom a f*szra a melót. Rohadtul elég mindenből és mindenkiből!!!

2009. júl. 7. 14:19
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én már évek óta így érzem, mégpedig azért, mert a gondoknak egyszerűen sosincs vége. Az ismerősök évek óta azzal próbálnak bíztatni, hogy ennyi rossz után már csak jó jöhet. Na persze, ehhez képest csak újabb gondok, bajok, idegeskedések következnek és semmi jó, amint egy megoldódik, már jön is a következő és a legtöbb probléma megoldására egyedül vagyok, már egészségileg is egyre jobban rámegyek. Belefáradtam, már nem is reménykedek hogy egyszer tényleg felfelé ívelő lesz az életem. Csoda, hogy elegem van mindenből???
2009. júl. 7. 14:41
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is rengetegszer érzem úgy, hogy elegem van és nem bírom tovább. Pedig "csak" 21 vagyok. Fél éve nem találok munkát, ami miatt minden nap sírok. A családom katasztrófa, egyáltalán nem segítenek semmiben. Párommal élek, az ő fizujából, ami elég kevés és naponta szembesülök ezzel a problémával is. Jó étvágyú (hál' istennek:)), de alig tudom "etetni" ennyi pénzből. Folyamatosan tönkremennek a dolgok, de pénz nincs megjavítani vagy esetleg újat venni. Nem haladunk előre, nem tudunk összeházasodni ... Szóval szörnyű.

De bízni kell abban, hogy majd jobb lesz minden. Legalábbis párom szerint. Én meg mindig azt kérdezem tőle, hogy: Mikor??? :D

Erőt kell venni magadon, mert ahogy nagyanyám mondta: "Sose volt úgy, hogy ne lett volna valahogy."

2009. júl. 7. 14:44
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
én se tartom az életett olyan nagyon jónak .Szegény gyerekeim csak ezt fogják átélni nem lesz nekik se luxuséletük. Peddig ha máshová születtem volna + egészség + pénz akkor tartalmas életett lehetne élni.
2009. júl. 7. 14:45
 10/15 A kérdező kommentje:
Nekem minden napom ugyanolyan, kikapcs alig. Két kisgyereket nevelek, ez is nehéz, de nagyon félek, ha dolgoznom kell, még rosszabb lesz. Nem akarok a mókuskerékbe kerülni és félek, hogy nem használtam ki az időt és nem is fogom. Nincsenek céljaim sem....
2009. júl. 7. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!