Igaza van anyukámnak?
Most hogy nyár van, egész nap ráérek, néha még unatkozom is. Kb. 2 hete (bizonyítványosztás óta) minden nap többször felsöprök (konyha+előszoba), elmosogatok és felmosok. Ezenkívül ugye a szobámat rendben tartom és takarítok a kiskutyám után. Anyukám nem dolgozik (szívbetegsége miatt erős gyógyszereket szed, nem dolgozhat - rokkant nyugdíjas) tehát az idejéből telne rá, hogy ezeket ő is megtegye. (9ig alszik, felöltözik, kimegy a kertbe és ott vannak estig apukámmal.)
Tegnap kimaradt a felmosás (felsöpörtem és elmosogattam!), és anyukám majdnem leszedte a fejem. Elhordott mindennek, micsoda lusta disznó vagyok, egész nyáron nem csinálok semmit, egy csődtömeg vagyok stb.
Egyrészt rosszul esnek a szavai, másrészt nincs igaza. 9 hónapon át keményen tanulok, aminek meg is van az eredménye (4,4-es átlag a bizonyítványomban!) akkor azt hiszem, megérdemlem azt, hogy egy kicsit pihenjek a nyáron. Nyaralni nem megyünk, közös programokat nem csinálunk. Szeretnék megtanulni főzni, ők nem tanítanak én meg egyedül nem állok neki (Ha elsőre elrontom, elmegy a kedvem az egésztől!) A kutyák sétáltatása (2 van) mindig az én dolgom (a sajátomat még elvállalom, de a nővéremét igazán levihetnék ők). Úgy érzem anyukám nem csinál semmit. Nem hanyagolja el magát, igazán csinos és simán letagadhatna 12 évet, de hiányzik hogy újra ragyogjon a lakás és ne azért mert én megcsinálom (mert ég a fejem a barátom előtt) hanem mert ő megcsinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!