Nekem kellene megváltozni? Túl ragaszkodó lennék?
Azt mondom, amit az előttem szólók. Ha nincs egészségügyi oka annak, hogy nem dolgozol, akkor keress valamilyen elfoglaltságot. Nem muszáj annak kötött munkaidősnek lenni, ha nem fontos a pénz, lehet bármi: akár karítatív munka is. A lényeg, hogy te is emberek közt légy napközben, beszélgess, szerezz baráti kapcsolatokat, foglald el magad.
A férjed egész nap dolgozik, emberek veszik körül, beszélnek hozzá, ő válaszol, szóval nem csoda, ha mikor hazaér, akkor pihizne egy kicsit. Nem csak a dereka, meg a lába, hanem a feje is.
Azt meg nehéz úgy, ha közben egy asszonyka ott kerepel neki folyamatosan.
Kicsit átélem a helyzetedet, gyed-en vagyok itthon. Vannak napok mikor "hosszús" a férjem, ilyenkor reggeltől csak este hétre ér haza. Itt a babci velem, de jó lenne olyankor valaki felnőtt emberhez is beszélni.
Mostmár belerázódtam a helyzetbe, meg a gyerkőc is igényli, úgyhogy megyünk játszóterezni, bemegyünk a munkahelyemre, meg van barátnőm, aki szívesen jön velünk és közben beszélgetünk is. És így nem terhelem le a férjem ezzel.
Örülök hogy vannak még ilyen párok, akik hét év távlatából sem panaszkodnak a másikra, hanem feltétel nélkül szeretik. Ne rontsd el ezt.
És lehet, hogy még egy kis elismerést is kicsikarsz a férjedből, ha valami jót teszel. Beszédtémátok is több lesz, hisz neked is lesznek "élményeid".
O, hat akkor mar nem is lesz idod unatkozni!
De jo neked, hogy babazhatsz. Kisfiut vartok vagy kislanyt?
Jo egeszseget kivanok akkor es sok anyatejet a babukadnak!:)))
köszönöm kedvesek vagytok. kisfiam lessz:)
Én is úgygondoltam hogy nemlessz időm kocsikázni ha megszületik:)
Ezt a kérdést akár Én is kiírhattam volna, és örülök,hogy ilyen válaszokat olvastam. Ha ezt most írnám ki a gyakra,a többség biztos a Páromat szólná le,úgyhogy nem is teszem.:)
Örülök,hogy más is így látja,ahogyan Én s a Kérdező!:)
Remélem azóta minden rendben, és boldog család vagytok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!