A feleségem nagyon féltékeny pedig nincs rá oka (? )
Nem tudom miért lett ilyen, régebben nem volt pedig nem adtam rá okot. Valamelyik nap mentünk kocsival, 1 pillanatra oldalra néztem és úgy nyakon csapott hogy utána vagy 10 percig fájt a fejem. Megkérdeztem, hogy ezt most miért kaptam és azt mondta hogy ne nézzem azt a szőke pic$át, pedig tényleg nem azt néztem. Ha tévézek és látok egy jó nőt akkor néha véletlenül kicsúszik a számon 1-2 dolog, ilyenkor is leordítja a fejemet. Nem tudok mit tenni pasiból vagyok és ha úgy van akkor megnézek más nőket az utcán is. Persze ő is nagyon jól néz ki és szoktam is dicsérni és foglalkozok vele. Mindig is ilyen kis szókimondó, pattogós lány volt. Mások mindig kiröhögnek amikor hallják hogy az asszony (27 éves) veszekszik velem, de nem haragszom érte mert tudom hogy néha ő is megnéz más pasikat. Hogy beszéljek vele hogy ne tépje le a fejemet? Nem akarok veszekedni és kiabálni sem.
29/F
Szerintem is bunkóság a feleséged jelenlétében másokat feltűnően megbámulni és megjegyzéseket tenni rá.
Érdekes, velem eddig senki nem csinálta ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!