Szerintetek gáz ha a feleségem a szeretőjétől kapott CD-t hallgatja előttem?
A szeretője a főnöke volt,aki mellesleg 71 éves,a nejem 40.Tavaly szerettek egymásba,állítólag már nincs szerelem,én
hülye megbocsátottam neki.
És az öreg elhalmozta minden ajándékkal,többek közt CDk tömkelegével,ékszerekkel,könyvekkel,stb.
ÉS engem rohadtul idegesít,ha azokat a lemezeket hallgatja.
Mi a véleményetek?
71 éves szerető?PFőőő :S
Nem tudom előbb az ajándékokat vagy a nőt dobnám ki.
Mit csodálkozik mindenki azon, hogy 71, mikor a lényeg ott van: pénzes, de legalábbis nagyon bőkezű volt. Sajnos, ez már sok nőnek elég, hogy széttegye a lábát. :S
Kérdező, én megmondanám, 1 napja van eltüntetni az összes becses ajándékot, vagy ő is takarodik velük.
23N
"Ha te halmoznád el mindezzel, akkor nem a vénembertől kapott dolgokat használná..."
Ja persze, magyarán amelyik nő nem kap minden szart a férjétől, az megcsalhatja, a férfi ne is csodálkozzon. Az ilyen haszonleső nőket ki kéne vágni, mint macskát szarni! Jó verés kéne neki ezek után, nem ajándék.
(nő vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!