Szerintetek gáz ha a feleségem a szeretőjétől kapott CD-t hallgatja előttem?
A szeretője a főnöke volt,aki mellesleg 71 éves,a nejem 40.Tavaly szerettek egymásba,állítólag már nincs szerelem,én
hülye megbocsátottam neki.
És az öreg elhalmozta minden ajándékkal,többek közt CDk tömkelegével,ékszerekkel,könyvekkel,stb.
ÉS engem rohadtul idegesít,ha azokat a lemezeket hallgatja.
Mi a véleményetek?
akkor gáz, ha nőként akarsz nézni a feleségedre.
vannak férfiak, akik nem bánják, ha a nő keres és hoz haza dolgokat ilyen árakon....na ők még együtt hallgatnák a nővel a cd-ket :)
én bevágnék néha neki olyanokat, hogy jóban van e pl a fogorvossal, mert olcsóbban kellene most...
vagy ha szerelő kell, megkérdezem elmenjek e otthonról, hogy engedményt adjanak..
vagy adnék neki pár számot az üzlettársaimtól :D
nem hagynám ki ezeket bevágni néha néha.
nehogymá' csak neki legyen jó. elvégre házasok vagytok nem? ami az övé, az a tiéd is :)
van szép karórád? szeretnél? hát szólj az asszonynak, intézze :D
Valamit pedig akkor sem kapott meg tőled, hogy másnál kereste a boldogságot (tök mindegy, hogy szeretetet vagy pénzt). Nem megverni kellett volna, hanem megbeszélni.
Persze, egy nő legyen csinos, fogyjon vissza rekordidő alatt szülés után, járjon a férje kedvében, különben ne csodálkozzon, ha megcsalják. Ha egy nő nem kapja meg az igényeinek megfelelő dolgokat, akkor meg egy verést érdemlő büdös k..va. Hogy is van ez?
Mellesleg, ha a nejednek a szép ajándékok hiányoznak, akkor máskor is lépni fog, szóval, ha nem tudod ezeket kielégíteni, le kell cserélni egy kevésbé igényesre, mielőtt ő fog téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!