Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha a feleségem...

Szerintetek gáz ha a feleségem a szeretőjétől kapott CD-t hallgatja előttem?

Figyelt kérdés

A szeretője a főnöke volt,aki mellesleg 71 éves,a nejem 40.Tavaly szerettek egymásba,állítólag már nincs szerelem,én

hülye megbocsátottam neki.

És az öreg elhalmozta minden ajándékkal,többek közt CDk tömkelegével,ékszerekkel,könyvekkel,stb.

ÉS engem rohadtul idegesít,ha azokat a lemezeket hallgatja.

Mi a véleményetek?

2012. jún. 17. 14:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

akkor gáz, ha nőként akarsz nézni a feleségedre.

vannak férfiak, akik nem bánják, ha a nő keres és hoz haza dolgokat ilyen árakon....na ők még együtt hallgatnák a nővel a cd-ket :)

2012. jún. 17. 15:15
 12/31 A kérdező kommentje:
Igen a vén professzor nagyon gazdag,és élvezte az asszony,hogy minden harmadnap kap egy karkötőt,vagy épp egy medált,30-40 ezer forint értékben.
2012. jún. 17. 15:17
 13/31 anonim ***** válasza:
87%

én bevágnék néha neki olyanokat, hogy jóban van e pl a fogorvossal, mert olcsóbban kellene most...

vagy ha szerelő kell, megkérdezem elmenjek e otthonról, hogy engedményt adjanak..

vagy adnék neki pár számot az üzlettársaimtól :D

nem hagynám ki ezeket bevágni néha néha.

2012. jún. 17. 15:18
 14/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató hozzászólásokat,olyan jó,hogy van aki mellettem áll.
2012. jún. 17. 15:21
 15/31 anonim ***** válasza:
85%

nehogymá' csak neki legyen jó. elvégre házasok vagytok nem? ami az övé, az a tiéd is :)

van szép karórád? szeretnél? hát szólj az asszonynak, intézze :D

2012. jún. 17. 15:26
 16/31 anonim ***** válasza:
70%
KAMUKÉRDÉS
2012. jún. 17. 15:40
 17/31 anonim ***** válasza:
35%
Nem szégyen, megérdemelte, amit kapott tőled. Még örülhet, hogy nem vágtad ki. Ha nem tetszett volna neki a rendszer, úgyis ment volna a tatához. Gondolom hosszútávon nem kellett, csak k*rvának.
2012. jún. 17. 15:48
 18/31 anonim ***** válasza:
75%
Gáz a nő, de a verés még gázabb. Igazi ffi nem veri a feleségét. Elhagyja, de nem veri. Szerintem te még gázabb vagy, bocsi.
2012. jún. 17. 15:57
 19/31 A kérdező kommentje:
Már én is megbántam,nagyon ,hogy megvertem,igaz nem volt az annyira nagy verés,egy két nagyobb pofon volt csak.
2012. jún. 17. 16:03
 20/31 anonim ***** válasza:
48%

Valamit pedig akkor sem kapott meg tőled, hogy másnál kereste a boldogságot (tök mindegy, hogy szeretetet vagy pénzt). Nem megverni kellett volna, hanem megbeszélni.

Persze, egy nő legyen csinos, fogyjon vissza rekordidő alatt szülés után, járjon a férje kedvében, különben ne csodálkozzon, ha megcsalják. Ha egy nő nem kapja meg az igényeinek megfelelő dolgokat, akkor meg egy verést érdemlő büdös k..va. Hogy is van ez?

Mellesleg, ha a nejednek a szép ajándékok hiányoznak, akkor máskor is lépni fog, szóval, ha nem tudod ezeket kielégíteni, le kell cserélni egy kevésbé igényesre, mielőtt ő fog téged.

2012. jún. 17. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!