Szerintetek gáz ha a feleségem a szeretőjétől kapott CD-t hallgatja előttem?
A szeretője a főnöke volt,aki mellesleg 71 éves,a nejem 40.Tavaly szerettek egymásba,állítólag már nincs szerelem,én
hülye megbocsátottam neki.
És az öreg elhalmozta minden ajándékkal,többek közt CDk tömkelegével,ékszerekkel,könyvekkel,stb.
ÉS engem rohadtul idegesít,ha azokat a lemezeket hallgatja.
Mi a véleményetek?
Huszas, nem tudom, miről beszélsz, itt inkább mindig az megy, hogy a feleségnek mindig van mentsége a megcsalásra, agybajra, ivásra, kövérségre, őt mindig meg kell érteni, el kell fogadni.
Sőt, most a sztoriban a férfi a hülye, mert két pofont adott a nejének. Szerintem meg nem! Megérdemelte a rohadt pénzéhes k*rva! Nem, majd még ékszerrel kér bocsánatot a kérdező, mert megcsalták! Hol élnek az ilyen nők, kérdem én? Mert én nőként szégyellem a pofám miattuk!
Szerintem még nem késő helyrehozni a hibádat, vagyis még most is kiteheted az asszony szűrét. Te azt hiszed valaha is boldog leszel mellette? Örökre benned lesz a tüske, arról nem is beszélve, hogy kiderült, a nejed egy pénzéhes k.rva. Jönni fognak még pénzes palik és majd mindegyiknek szétteszi a lábát, te pedig majd mindegyiket megbocsáthatod, ha ezt a mostanit is megbocsátottad. Ha a nejed 40 éves, gondolom te sem vagy még öreg, max 50 éves. Bőven van esélyed találni egy olyan párt, aki méltó hozzád, akivel szerethetitek egymást.
22/L
Annyi év egyuttélés után én nem itélném el a megbocsájtást.Az asszony nagyon tapintatlan,ha elotted hallgatja.Vagy ennyire hulye,h.nem gondolja ez téged zavar, vagy direkt csinálja.Szólnék neki,h. ne hallgassa.
Mi is volt? A no átélt egy érzést,fontosnak érezte magát.Egy ellaposodott kapcsolatban nem érzett ilyet.De veled akart lenni,neked kellett megbocsájtani.El is mehetett volna a tatához.De nem tette.Neked kell lenyelni a békát.Az meg nem torvényszeru,h. ha egyszer megtette,megteszi újra.Valamiért veled akart maradni.Ezt tartsd szem elott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!