Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha a feleségem...

Szerintetek gáz ha a feleségem a szeretőjétől kapott CD-t hallgatja előttem?

Figyelt kérdés

A szeretője a főnöke volt,aki mellesleg 71 éves,a nejem 40.Tavaly szerettek egymásba,állítólag már nincs szerelem,én

hülye megbocsátottam neki.

És az öreg elhalmozta minden ajándékkal,többek közt CDk tömkelegével,ékszerekkel,könyvekkel,stb.

ÉS engem rohadtul idegesít,ha azokat a lemezeket hallgatja.

Mi a véleményetek?

2012. jún. 17. 14:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
33%

Huszas, nem tudom, miről beszélsz, itt inkább mindig az megy, hogy a feleségnek mindig van mentsége a megcsalásra, agybajra, ivásra, kövérségre, őt mindig meg kell érteni, el kell fogadni.

Sőt, most a sztoriban a férfi a hülye, mert két pofont adott a nejének. Szerintem meg nem! Megérdemelte a rohadt pénzéhes k*rva! Nem, majd még ékszerrel kér bocsánatot a kérdező, mert megcsalták! Hol élnek az ilyen nők, kérdem én? Mert én nőként szégyellem a pofám miattuk!

2012. jún. 17. 16:47
 22/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm Kedves Huszonegyes hozzászóló!
2012. jún. 17. 16:50
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még nem késő helyrehozni a hibádat, vagyis még most is kiteheted az asszony szűrét. Te azt hiszed valaha is boldog leszel mellette? Örökre benned lesz a tüske, arról nem is beszélve, hogy kiderült, a nejed egy pénzéhes k.rva. Jönni fognak még pénzes palik és majd mindegyiknek szétteszi a lábát, te pedig majd mindegyiket megbocsáthatod, ha ezt a mostanit is megbocsátottad. Ha a nejed 40 éves, gondolom te sem vagy még öreg, max 50 éves. Bőven van esélyed találni egy olyan párt, aki méltó hozzád, akivel szerethetitek egymást.

22/L

2012. jún. 17. 17:03
 24/31 anonim ***** válasza:
64%
Mind a ketten szánalmasok vagytok, a feleséged és te is. Zsák a foltját, megérdemlitek egymást.
2012. jún. 17. 18:28
 25/31 anonim ***** válasza:
73%
Nem akarlak b*szogatni, de öcsém, te egy nagy birka vagy. Én nem lettem volna toleráns se a házastársammal, se a vén f*szival. Itt a CD a legkisebb gond, öcsém!
2012. jún. 17. 21:23
 26/31 anonim ***** válasza:
29%
mekkora egy gáz házasság... ha ilyen agresszív vagy nem csoda hogy megcsal az asszony.
2012. jún. 17. 21:30
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát tényleg elég hülye vagy, nem azért mert megbocsájtottál, hanem hogy hagyod hogy azokat az ajándékokat a házadban tartsd. A feleségedről meg megvan a véleményem, de nem írom ki, mert csúnya.
2012. jún. 18. 07:31
 28/31 anonim ***** válasza:
55%

Annyi év egyuttélés után én nem itélném el a megbocsájtást.Az asszony nagyon tapintatlan,ha elotted hallgatja.Vagy ennyire hulye,h.nem gondolja ez téged zavar, vagy direkt csinálja.Szólnék neki,h. ne hallgassa.

Mi is volt? A no átélt egy érzést,fontosnak érezte magát.Egy ellaposodott kapcsolatban nem érzett ilyet.De veled akart lenni,neked kellett megbocsájtani.El is mehetett volna a tatához.De nem tette.Neked kell lenyelni a békát.Az meg nem torvényszeru,h. ha egyszer megtette,megteszi újra.Valamiért veled akart maradni.Ezt tartsd szem elott!

2012. jún. 18. 13:09
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Kivágnám a nőt az ajándékokkal együtt!
2012. jún. 18. 17:41
 30/31 anonim ***** válasza:
Gáz. De nem az, hogy CD-t hallgat.....
2012. jún. 21. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!