Meg lehet egy embert változtatni?
Figyelt kérdés
A férjemről van szó.13 éve vagyunk együtt.Kezdetben aranyos volt,kaptam csak úgy ajándékot,virágot.Aztán teltek az évek,ő pedig szépen ellustult.Biztosan én is csináltam rosszul dolgokat,de most már kezdem belátni,elkényeztettem.Viszont most már oda jutottunk,hogy itthon egyáltalán nem segít.Tegnap pl befőtt eltevés volt,végeztem volna,ha megfürdeti a fiunkat,meg lefoglalja.Erre fogta magát és ő olyan fáradt,lefeküdt.9 óra felé jött be,hogy akkor mehetek a dolgomra.Ennek folyománya,hogy este fél 11 lett,mire az egyik körrel végeztem,reggel keltem 4kor,hogy mire felébred a fiam,addigra készen legyek.Ő is felkelt 5kor,de azon kívül,hogy csak piszkált,nem segített.Mikor mondtam neki,hogy este igazán segíthetett volna a fürdetésben,annyi volt a válasza,hogy ő leszedte a meggyet,oldjam meg.Utána a szedőkanalat kereste.Mondtam,a mosogatóban van,most használtam a befőttnél.Erre húzgálja a száját.Itt már kiszaladt a számon mindenféle csúnyaság,hogy talán fogja meg a mosogatót és mosogassa el.Még neki állt feljebb.Úgyhogy indulás közben még mosogattam is.2012. jún. 22. 14:56
11/14 anonim válasza:
Jól értem,nem dolgozol? Mert akkor az is lehet megoldás, hogy gyerek bölcsibe, te vissza dolgozni, minden feladat újraoszt. Kérdezd meg tőle, ezt akarja-e. Szerintem az a kényszerképzete, hogy mivel ő "szegény" kénytelen munkahelyen dolgozni, te meg otthon vagy, a te kötelességed minden házimunka elvégzése.
12/14 A kérdező kommentje:
munkahelyem nincs,viszont suliba járok,egy tanfolyamra.ez 1ig tart,a fiam bölcsibe jár.utána főzés,kert,házimunka,gyerek begyűjtése,vele játék,vacsora,fürdés,altatás,utána még esetleg vasalás,de általában beájulok az ágyba.reggel korán kelés és minden nap erről szól.
2012. jún. 22. 18:33
13/14 anonim válasza:
És te mégis mit adsz neki?Nem hoz virágot, meg ajándékot.Nagyszerű, micsoda igények.
14/14 anonim válasza:
Akárhogy is van, az ilyen ember nem érdemel semmit, aki még a saját gyerekével sem hajlandó foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!