Egyesek miert nem kepesek belatni, hogy nem normalis kapcsolatban elnek, es valtoztatni ezen?
Mert belülről minden másképp látszik, mint kívülről.
Azonkívül mindenkinek mást jelent a "nem normális" kapcsolat.
Fordítsuk meg a kérdést!
Te meg miért nem tudod belátni, hogy az égvilágon semmi közöd nincs egy másik ember magánéletéhez?:)
Különben is, szerinted x dolog normális,más szerint meg elítélendő. Nem csak a te szemléleted van, azon kívül pedig minden rossz...
www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-kerdesek__3034872-egyes-ferfiaknak-miert-nem-jo-semmi-sem
Valojaban az ilyen tipusu kapcsolatokrol jutott eszembe a kerdes, mert eleg sok ilyet latok magam korul.
Én ilyenkor röhögök másokon és belátom,hogy úgysem vagyok a helyzetében, hogy beletudjam magam képzelni a helyzetébe....Ettől még van véleményem,de másoknak is volt véleménye az én kapcsolataimról.
Oye nincs kapcsolatom és most örülök,mert körülöttem mindenkinek tönkre van kb menve az idegrendszerete a párkapcsolata miatt....
Barátnőmmel is ez a helyzet.
A legsz@rabb az egészben, hogy mindig nyavalyog, mondja, hogy a palija már megint miket csinál, van, hogy sírva felhív, stb...
De ha rosszat merek mondni arra a nyomorékra, akkor én vagyok a szemét, hogy mondhatok ilyet, ő szereti, és nem fogja ott hagyni.
(Akkor szenvedjen az ilyen, ne nyüglődjön... Én hányni tudnék az ilyentől...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!