Egyesek miert nem kepesek belatni, hogy nem normalis kapcsolatban elnek, es valtoztatni ezen?
Mert félnek az egyedülléttől,vagy mert a párjuk elhitette velük,hogy rajtuk kívül úgysem talál mást mert nem kell senkinek.
Az én szemszögemből ott kezdődik a rossz kapcsolat fogalma,hogy a férfi alkoholista,veri a nőt és/vagy a gyerekeket,esetleg még félre is kefél mellette.Én az első pofon után nem várnám meg a másodikat,mint ahogy a megcsalást sem söpörném a szőnyeg alá.Mégsem értem,hogy ennek ellenére sok nő miért nem mer a kapcsolatból kilépni?Hogyan lehet valaki annyira társfüggő,hogy minden megaláztatás után is marad tűrni és szenvedni?
Volt legjobb barátnőm férje egy igazi manipulatív,régi erkölcsű(a szó rossz értelmében),bunkó ember,és mikor barátnőm panaszkodott rá,akkor türelmesen végig kellett hallgatnom de semmi rosszat nem mondhattam róla,mert ő szereti.Azzal mentegette a pasit,hogy a lelke mélyén igazán gyengéd ember.Persze,barátnőm arcán a monoklik pont erről árulkodtak...
Azóta gyermeket is szült neki annak ellenére,hogy a férje miatt úsznak a hitelekben,és a férj az áskálódásával azt is elérte,hogy barátnőm elforduljon tőlem.
Ezek után én továbbra sem folyok bele senki életébe,mindenki úgy teszi tönkre a sajátját,ahogy csak akarja,nekem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!