Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg lehet változtatni egy embert?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet változtatni egy embert?

Figyelt kérdés
A párom 30éves 2éve élünk együtt addig egyedül élt nem akart kapcsolatot.most pedig rájövök hogy alapvető dolgok hiányoznak pl:kaja után nem segít elpakolni.Ő tipikusan az a fajta aki nem tud érzelmet kimutatni én meg teljesen fordítva túúúúl sokat mutatok ki:((Szeretném kicsit terelgetni jó irányba de őt nem nagyon érdekli ez.
2011. júl. 3. 18:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Az emberek, ha hosszú ideig együtt élnek, akkor normális esetben összecsiszolódnak, úgy, hogy akár észre sem veszik.

Viszont kardinális dolgokban egy kor után már senki nem változik. Lehet, hogy a szerelem hevében megtesznek olyanokat, amit amúgy nem, de ha a lila köd elmúlik, akkor tuti visszaváltoznak olyanná, amilyenek voltak.

A pakolásra még talán rá tudod venni, de a szeretet kimutatása nehéz.

Próbáld meg Te visszafogni magadat. :) Lehet, hogy az sem menne. Pedig én úgy vagyok vele, hogy amit kapok, azt adom, azaz, ha nem nagyon kapok, akkor én se nagyon adok.

Szóval nagy változásokra ne számíts. Nem véletlen a mondás: vagy megszoksz, vagy megszöksz.

2011. júl. 3. 18:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezzel kb. mi is így vagyunk.

Én a szívemet kiteszem érte, mindent megcsinálok, minden nap főzök rá, kiszolgálom, elé teszem a meleg kaját, kávét főzök neki minden nap és beviszem neki, majd elmosok mindent...stb. Ő pedig egy szendvicset nem képes nekem elkészíteni, ha nagy ritkán megkérem rá, nem képes simogatni, masszírozni...stb.

Én most megfogadtam, hogy holnaptól nem főzök, nem mosogatok, minden úgy marad, ahogy van, kiváncsi vagyok mit fog szólni. Nem fogom többé így elkényeztetni, mert cserébe az ég világon semmit nem kapok tőle, semmit! :((

27/N

2011. júl. 3. 19:31
 3/3 Mr23 ***** válasza:
az a baj h ezek az emberek sokszor nem érzik szükségét az érzelmeik kimutatására részint azért mert nagyon sokat kapnak tőletek (és ez nagyon jól esik szerintem számukra) részint mert sokszor úgy érzik h nincs értelme annak hogy elmondják mert biztos tudjátok... de ha szerintem rákérdeznétek arra h mit éreznek éppen esetleg egy vacsora közben lehet h olyan dolgokat mondana amiket nem is gondoltatok volna...
2011. júl. 3. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!