Őszintén szereti az a párját az aki kijelenti hogy csak kertes házban hajlandó lakni?
Miért szerintetek a panel és a kertes ház között nincs átmenet? Lehet lakni néhány lakásos társasházban is, ahol van egy közös kert játszótérrel, vagy ahol a földszinti lakásokhoz jár kertkapcsolat is. Én most kertesházban élek és utálom! Az egész utcában nyugdíjasok laknak, sehol egy gyerekes család, a játszótér 40 perc séta. Inkább laknék egy lakóparkban ahol csak kimegyünk a közös udvarra és ott vannak a gyerekek, akikkel tud játszani a lányom.
A kérdésre a válaszom, hogy szerintem attól még szeretheti a párját csak nagyon beleélte magát a kertes ház álomképbe.
Én megmondanám a csajnak, hogy majd ha ő is dolgozik, akkor visszatérhetünk a témára. Millióan élnek panelban, vagy más társasházban, a legtöbbjük sértésnek venné amit az a csaj mondott, mert nem mindenki nyomorog és nem mind csóró, aki panelban lakik.
Érdekes, hogy mindig a korkülönbséget veszik észre, amikor baromira nem az volt a kérdés, hogy kor alapján működhet-e a kapcsolatuk. Bezzeg azt senki nem nyögi be, miért nem működhet egy 10, vagy 20 év korkülönbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!