Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszintén szereti az a párját...

Őszintén szereti az a párját az aki kijelenti hogy csak kertes házban hajlandó lakni?

Figyelt kérdés
Az unokahúgom összejött egy 20 évvel idősebb pasival (21-41 évesek). A pasinak van egy 6. emeleti panel lakása, a lány mindig családi házban lakott, jó körülmények között. 5 hónapja vannak együtt de régóta ismerik egymást. A lány komolyabb dolgokat tervez, de ilyeneket mond hogy "Nagyon jó lenne ha sikerülne vennünk egy kertes házat, mert panelban megőrülök, gyereket csak kertesben vállalok" meg már eltervezte hogy milyen berendezésű lesz a házuk, nézi a hirdetéseket stb. De nem dolgozik, mert tanul még...
2012. jún. 21. 22:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
73%
nem értem mi az összefüggés.attól még szereti ha ilyet mond.
2012. jún. 22. 09:53
 22/23 anonim ***** válasza:

Miért szerintetek a panel és a kertes ház között nincs átmenet? Lehet lakni néhány lakásos társasházban is, ahol van egy közös kert játszótérrel, vagy ahol a földszinti lakásokhoz jár kertkapcsolat is. Én most kertesházban élek és utálom! Az egész utcában nyugdíjasok laknak, sehol egy gyerekes család, a játszótér 40 perc séta. Inkább laknék egy lakóparkban ahol csak kimegyünk a közös udvarra és ott vannak a gyerekek, akikkel tud játszani a lányom.

A kérdésre a válaszom, hogy szerintem attól még szeretheti a párját csak nagyon beleélte magát a kertes ház álomképbe.

2012. jún. 22. 14:42
 23/23 anonim ***** válasza:

Én megmondanám a csajnak, hogy majd ha ő is dolgozik, akkor visszatérhetünk a témára. Millióan élnek panelban, vagy más társasházban, a legtöbbjük sértésnek venné amit az a csaj mondott, mert nem mindenki nyomorog és nem mind csóró, aki panelban lakik.

Érdekes, hogy mindig a korkülönbséget veszik észre, amikor baromira nem az volt a kérdés, hogy kor alapján működhet-e a kapcsolatuk. Bezzeg azt senki nem nyögi be, miért nem működhet egy 10, vagy 20 év korkülönbség.

2012. jún. 22. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!