Őszintén szereti az a párját az aki kijelenti hogy csak kertes házban hajlandó lakni?
Az nem baj, hogy abba szeretne élni, más kérdés, hogy az élet nem habos torta és nem az lesz mindig, amit szeretnénk.
Ha ő is kiveszi a részét belőle, akkor mondhatja.
Én is kijelentettem, hogy erkélyes lakást szeretnék, nem engednék ebből, pedig még tanuló vagyok, illetve szeptembertől dolgozom kb.
A hugi, csak be akarja biztosítani magának a házat,
ha lelépteti később a pasit.
De az is lehet, hogy a pasi cseréli majd le a hugit, egy fiatalabbra...
Kinek kell már egy öregedő 21 éves??
:)
Rengeteg példa van rá, hogy sikeres lehet egy 20 vagy több évnyi korkülönbség a párkapcsolatokban. Személyes ismerősöm és tapasztalatom is van, 2 ilyen családot is ismerek, gyermekekkel. Amúgy semmi extrát nem látok a leírtakban, max. az a 20 év. De tényleg, aki kertes házban nő fel, lehet nem is bírja a panelt. Amúgy én is inkább vállalnék kertes házban gyermeket, mint a 6. emeleten. Azért gondolj bele: mire lemész, mire feljössz gyerekkel a kezedben. Tudom miről beszélek, nagymamámék sokáig a 4.-en laktak. Idősen, lift nélkül igen sokáig tart leballagni meg vissza, kisgyermekkel. (Húgom, amikor szült és a szüleink meg Ő és a párja is dolgozott, mindig a nagyiékhoz vitte, majd én mentem segíteni délután, játszótérre vinni meg minden, hát nem egyszerű...) Amúgy nálunk a férjemmel 1 hét csak a korkülönbség, bár az Ő javára. Illetve mindketten jó anyagi háttérrel rendelkeztünk, így amikor mindketten elkezdtük az egyetemet Pesten, egy garzont béreltünk és csak nyáron dolgoztunk, így maximálisan figyelhettünk a tanulásra. Viszont nálatok azért más a helyzet.
34/N
Látom, itt mindenki (majdnem mindenki) a korkülönbségen akadt ki, pedig nem is ez a kérdés.
Szóval mi köze van a szerelemnek ahhoz, hogy hol szeretnék élni? Tehát azt gondolod, hogy ha az ember szerelmes, akkor ne legyenek tervei? Miért, megcsalja egy házzal? Nem értem.
Gyerekkorom óta kertes házban élek. El nem tudnám képzelni egy panelban...
Ha hangosan hallgatok zenét, ha mozizok este és dübörög minden, azért nekem ne jöjjön át senki csapkodni.
Van aki bírja, van aki nem, ennek a szerelemhez semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!