Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszintén szereti az a párját...

Őszintén szereti az a párját az aki kijelenti hogy csak kertes házban hajlandó lakni?

Figyelt kérdés
Az unokahúgom összejött egy 20 évvel idősebb pasival (21-41 évesek). A pasinak van egy 6. emeleti panel lakása, a lány mindig családi házban lakott, jó körülmények között. 5 hónapja vannak együtt de régóta ismerik egymást. A lány komolyabb dolgokat tervez, de ilyeneket mond hogy "Nagyon jó lenne ha sikerülne vennünk egy kertes házat, mert panelban megőrülök, gyereket csak kertesben vállalok" meg már eltervezte hogy milyen berendezésű lesz a házuk, nézi a hirdetéseket stb. De nem dolgozik, mert tanul még...
2012. jún. 21. 22:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%
Sajnálom, de én sem szeretnék panelban tengődni a barátommal. Ez nem felszínesség, de nekem kellenek a külső körülmények is ahhoz, hogy boldog legyek a szerelmemmel.
2012. jún. 21. 22:47
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen csak ha van egy panel és csak egy kereset akkor hülyeség hitellel eladósodni. Persze álmodozhat a lány nem erről van szó, csak azért fel kellene mérnie már ennyi idősen a dolgokat.
2012. jún. 21. 22:51
 13/23 anonim ***** válasza:
71%
Attól, hogy szerelmes valaki, még lehetnek önálló elképzelései azon kívül, hogy mindegy, csak vele lehessek...
2012. jún. 21. 23:16
 14/23 anonim ***** válasza:
45%
Igen buta az unokahúgod. Ha mázlija van, hamar kidobják. Ha nincs nagyon hamar ott találja magát egy vénemberrel.
2012. jún. 21. 23:19
 15/23 anonim ***** válasza:
87%

Az nem baj, hogy abba szeretne élni, más kérdés, hogy az élet nem habos torta és nem az lesz mindig, amit szeretnénk.

Ha ő is kiveszi a részét belőle, akkor mondhatja.

Én is kijelentettem, hogy erkélyes lakást szeretnék, nem engednék ebből, pedig még tanuló vagyok, illetve szeptembertől dolgozom kb.

2012. jún. 21. 23:38
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

A hugi, csak be akarja biztosítani magának a házat,

ha lelépteti később a pasit.

De az is lehet, hogy a pasi cseréli majd le a hugit, egy fiatalabbra...

Kinek kell már egy öregedő 21 éves??

:)

2012. jún. 22. 04:16
 17/23 anonim ***** válasza:
51%

Rengeteg példa van rá, hogy sikeres lehet egy 20 vagy több évnyi korkülönbség a párkapcsolatokban. Személyes ismerősöm és tapasztalatom is van, 2 ilyen családot is ismerek, gyermekekkel. Amúgy semmi extrát nem látok a leírtakban, max. az a 20 év. De tényleg, aki kertes házban nő fel, lehet nem is bírja a panelt. Amúgy én is inkább vállalnék kertes házban gyermeket, mint a 6. emeleten. Azért gondolj bele: mire lemész, mire feljössz gyerekkel a kezedben. Tudom miről beszélek, nagymamámék sokáig a 4.-en laktak. Idősen, lift nélkül igen sokáig tart leballagni meg vissza, kisgyermekkel. (Húgom, amikor szült és a szüleink meg Ő és a párja is dolgozott, mindig a nagyiékhoz vitte, majd én mentem segíteni délután, játszótérre vinni meg minden, hát nem egyszerű...) Amúgy nálunk a férjemmel 1 hét csak a korkülönbség, bár az Ő javára. Illetve mindketten jó anyagi háttérrel rendelkeztünk, így amikor mindketten elkezdtük az egyetemet Pesten, egy garzont béreltünk és csak nyáron dolgoztunk, így maximálisan figyelhettünk a tanulásra. Viszont nálatok azért más a helyzet.

34/N

2012. jún. 22. 06:49
 18/23 anonim ***** válasza:
55%

Látom, itt mindenki (majdnem mindenki) a korkülönbségen akadt ki, pedig nem is ez a kérdés.

Szóval mi köze van a szerelemnek ahhoz, hogy hol szeretnék élni? Tehát azt gondolod, hogy ha az ember szerelmes, akkor ne legyenek tervei? Miért, megcsalja egy házzal? Nem értem.

2012. jún. 22. 07:45
 19/23 anonim ***** válasza:
66%
szerintem is tök rendben van. én sem szeretnék felnevelni egy panelban a gyerekemet. sőt Pesten se szívesen nevelném fel. Gyerekvállalás előtt ilyenek meg kell beszélni, mert már hallottam olyanról is, hogy megesküdtek, beköltöztek anyóshoz, a menyecske fél év múlva szólt, hogy na, akkor mikor nézünk otthon házat /másik városban lakott régen/, mire a férje közölte, hogy ő maradni akar a falujában. Legalább tesód már most szól milyen igényei vannak, nem később megy erről a vita. Az, hogy irigyel valakit, aki megteheti, naná hogy. Mivel ő még tanul, fogalma sincs lesz e munkája, ha igen, futja e belőle kertes házra, megértem, hogy irigykedik arra, aki már simán megteheti. neked mi a problémád ezzel egyébként? ez nem felszínesség. ha a pasijával így akarják, az mitől lenne az? szerinted mert valaki vágyik a szebbre, a jóra, ebben az esetben egy kertes házra, ahol az udvaron szaladgálhatnak a gyerekek, az már rögtön pénzéhes, meg felszínes? ugyanmár, te egy lukban akarnál családot alapítani? tedd azt, de akkor mást nem szólj meg, hogy ennél nagyobb igényei vannak.
2012. jún. 22. 07:59
 20/23 anonim ***** válasza:
67%

Gyerekkorom óta kertes házban élek. El nem tudnám képzelni egy panelban...

Ha hangosan hallgatok zenét, ha mozizok este és dübörög minden, azért nekem ne jöjjön át senki csapkodni.

Van aki bírja, van aki nem, ennek a szerelemhez semmi köze.

2012. jún. 22. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!