Szerintetek normális hogy anyósék azért nem jöttek el a keresztelőre mert a férjem sem volt ott?
Én se vagyok hívő, de a fiamnak is lesz keresztelője, mert egyházi óvódába akarjuk járatni különböző okok miatt.
Egyértelműen ott leszek.
Én inkább a férjemre haragudnék, hogy nem tudta magát ennyire se megemberelni, anyósék is szégyellhetik magukat, de mondjuk engem ők nem érdekelnének.
A lányod esküvőjén ( a templomin ) ott lesz? Ezt is előre kéne tisztázni, mert egyházi esemény...
A férjed most nem jól döntött. Kevés dolgot látok csak feketének vagy csak fehérnek, de most szilárdan az a véleményem, hogy neki ott kellett volna lennie, nem pedig bohóckodnia a nem vagyok vallásos kibúvóval.
Anyósodék viselkedése IS minősíthetetlen.
Látom megy a lepontozás,előre szólok én nem pontozok senkit.
Férjemre nem haragszom hisz tudtam,még tervben sem volt a gyerek ezt már akkor letisztáztuk.Ha anyósék nem füllentenek hanem világosan elmagyarázzák a dolgot talán nem esik rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!