Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Előzzem meg a bajt és mondjam...

Előzzem meg a bajt és mondjam el a szüleimnek vagy hallgassak erről?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok,szombaton ballagtam el 8.-ból.

2 napja volt egy osztálytársamnál házibuli,ahová engem is elhívott.Mondtam,hogy nem hiszem,hogy elengednek és kitaláltunk közösen egy fedősztorit,mert mondta,hogy szeretné,ha ott lennék én is,elvégre sok gimis lesz és közöttük a jövőbeli osztálytársaink(a gimiben is osztálytársak leszünk),én is megismerhetném őket.

Azt mondtam,hogy a legjobb barátnőmnél alszom.El is mentem hozzájuk,ott viszont azt mondtam,hogy nem alhatok ott,csak estig maradhatok és utána elmentem a srácék házához,mert mondta,hogy a buli után alhatok náluk és majd délután hazamegyek.

A buli elején még tök jól éreztem magam,utána rosszul lettem és kicsit kiütöttem magam,ahogy emlékszem.A srác felvitt a szobájába,mert mondta,hogy már nagyon rosszul néztem ki és ott maradt velem végig,de ezekre már nem annyira emlékszem(pedig alig ittam).

Eddig semmi baj nem is volt,de most elkezdték páran feltölteni facebookra az ott készült képeket és nem akarom,hogy a szüleim megtudják,hogy én is ott voltam.Ha nem látják meg a képeket,attól még elmondhatja nekik bárki és abból botrány lenne.

Nem bántam meg,hogy elmentem a buliba,mert örültem,hogy a srác engem is meghívott(ő a menőkhöz tartozik,én pedig átlagos vagyok,de az utóbbi egy évben nagyon jóban lettünk,de még sosem hívott el sehová,inkább kettesben értettük meg jól egymást,amikor nem voltak ott a tapló haverjai vagy az én barátnőim meg bele is szerettem egy kicsit),de nem lenne jó emiatt összevesznem a szüleimmel.

Ők elég szigorúak és vallásosak,a fiút sem szereti és már így is volt egy kis feszültség közöttünk,mert pár napja veszekedtünk.

Mit csináljak?

2012. jún. 20. 22:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hajrá f@szbúk. Komolyan, eddig u

utáltam, hogy mindenki ott éli az életét, de végre valami jó is származik ebből. Nem tudtok hazudni, mert minden csemetének menő mobilja van, amivel kattog, ha kell, ha nem. Ezért elég csak felmenni erre az oldalra, és kiderülnek a hazugságaitok. He-he. Saját magatok buktatjátok le magatokat.

2012. jún. 21. 09:34
 12/15 anonim ***** válasza:
alap, hogy szülőt, tanárt, főnököt nem jelölünk be facebookon...
2012. jún. 21. 10:23
 13/15 anonim ***** válasza:
én is elmondanám. Tuti, hogy csalódni fognak, amiért hazudtál, viszont jó pont, hogy eléjük állsz, és elmondod, hogy megbántad, hogy hazudtál, vállalod a büntetést is, de nem szeretnéd, ha emiatt megromlana a kapcsolatotok, vagy a bizalmuk megrendülne. Szerintem így a korrekt. Sok sikert, és írd meg, hogy mi volt.
2012. jún. 21. 11:41
 14/15 Dottorre ***** válasza:

Én biztos nem mondanám el. Gondolj bele, mekkora csalódás lenne nekik az, hogy a 15éves lányuk totál máshol töltötte az éjszakát, mint ahol mondta. Soha többet nem engednének el éjjel sehová. Az ilyen miatt a bizalom nagyon meg tud törni.

Megvárnám, amíg lebukok és utána persze már vállalnám a tetteimet. Egyébként meg a szülők azért nem nagy FB májerek, nem hiszem, hogy meg fogják találni a képeket, és ha mégis, akkor ahhoz az éjszakához tudnák kötni, amikor te épp a barátnődnél aludtál.

Tudom, hogy most épp hazugságra bíztatlak, de a saját érdekedben teszem, és ha az én lányom lennél, valószínűleg egy évig sehova nem mennél, ha lebuknál, az is biztos! (másik oldalról megközelítve a dolgokat....)

2012. jún. 21. 13:40
 15/15 anonim ***** válasza:
az a legfontosabb,hogy mondd el!!
2012. jún. 23. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!