Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben? Én...

Mit tennétek a helyemben? Én iszonyatosan berágtam.

Figyelt kérdés
Mindeddig gondolkodás nélkül nyitogattam a pénztárcámat és nem néztem, mennyit költök kis magánvagyonomból a férjemre. Mikor két nappal ezelőtt megláttam egy számlát /27.775.-Ft./ egy semmire sem jó MLM termék vásárlásáról, felsikítottam: mától elapasztom a tejjel-mézzel folyó kánaánt. Csak megjegyzem, hogy alapvető dolgokra nincs pénz a családi költségvetésben, de minden hónapban megejt a férjem egy hasonló összegű vásárlást ennél a cégnél.

2012. jún. 20. 16:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Neki nincs külön magánvagyona. Ezt nem lehet megérteni? Én hoztam, amit nem kért, de nem is akartam sohasem betenni a közösbe. Éppen azért, amit például a napokban tett. Miért kellene egy külön vagyont "beközösíteni"? Egyébként meg közös kasszán vagyunk, de ez a pénz egyedül az enyém, ezt ő sem vitatja. Ami korábban az ő magánvagyona volt, abból akkor ő vett egy kocsit magának. Én sem szóltam bele. De azt sem a közös jövedelmünkből vette. Mindkettőnknek saját kocsija van.
2012. jún. 20. 21:23
 12/15 anonim ***** válasza:
59%

aki ezt kibogozza az egy zseni.Kérdező irsz össze vissza.

magánvagyonomból a férjemre.

A családi kasszából vásárol,

A saját fizetéséből vásárolta, de feleslegesen.

Nem vagyunk külön kasszán, de nekem va plusz pénzem.

2012. jún. 21. 07:09
 13/15 anonim ***** válasza:
61%
Nincs ebben semmi érthetetlen, ha fordított esetben egy nő csinálná ezt (bár nem akartam nemek kérdését csinálni belőle!) a kedves válaszadók azonnal rátámadnának, hogy elveri a férje nehezen megkeresett pénzét + a közös pénzt hülyeségekre.
2012. jún. 21. 08:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit nem lehet ezen érteni???Rendesen,érthetően le van írva.Kérdező,ne finanszírozd a hülyeségeit,ill. beszélj vele,mert ha nincs pénzetek,nincs miből kaját venni,mert ő hó közepén hülyeségekre elszórja a közöst,akkor előbb utóbb elfogy a saját kis pénzed,hisz kénytelen leszel hozzá nyúlni.
2012. jún. 21. 08:41
 15/15 A kérdező kommentje:
Ma egy picit körülnéztem a lakásban. Hatvanezer forint értékű - részben bontatlan, lejárt szavatosságu, vagy éppen megkezdett - MLM terméket találtam, amit a szemétbe hajítottam. Érzésem szerint még vagy kétszázezer forint hever ilyesmikben.
2012. jún. 21. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!