Normális ha úgy gondolom, hogy jó anya lennék?
Már régóta szeretem a kisgyerekeket és mindig is úgy gondoltam, hogy ha eljön az ideje akkor szülök egyet (vagy akár többet is). Persze nem most, de 10-15 éven belül szeretnék, ha minden jól megy. Nem volt még barátom, de nem bánom, mert nem akarok velük szórakozni, hanem én azt nézem mindig, hogy kivel tudom elképzelni magamat. Igazából azt akarom, hogy az első legyen az akivel örökre együtt maradok. Lehet, hogy hülyeség de nem esélytelen. Jelenleg nem igazán érdekel, hogy szegény leszek vagy gazdag, mert ha normális családom lesz akkor nagyon gazdag leszek. Most azért tanulok, hogy legyen egy jó állásom (mai világban szinte lehetetlen) és el tudjam tartani a gyereke(i)met.
Régebben is így gondoltam, de most a kedvenc előadóm újra felnyitotta a szememet. Az van, hogy még csak 15 éves vagyok és már olyan 9-10 éves koromtól így gondolom. Ennyi idősen normális?
15/L
énis valahogy így gondolkozok, bár nem igazán tanulok. :/
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!