Anyámnak üldözési mániája van, vagy nem is tudom mi. Mit tegyek? Bővebben lent
Mostanában anyumnak rossz a kapcsoltunk.Rájött hogy egy buliban két barátnőmmel holt részegre ittuk magunkat bár én egész józan maradtam.Erről látott egy 3 perces videót és azóta totál ki van bukva.Napi szinten amikor csak teheti a Facebook falamat nézegi,a képeimet,a telómat,és mindenemet átkutatja. Nem tudom megbeszélni vele mert olyankor mindig leordít.Pedig én nem relytegetek előle semmit.Mit tehetnék? Köszönök előre minden választ.
Egy tinilány.
Hát ez a videótól függ.
Mert ha a hullarészeg lányomat ujjazzák egy videón még el is gyepáltalak volna.
De önmagában a p.csa részeg gyereked látványa sem dob fel. Hibáztál, ő ezt most így reagálja le (főleg ha most látott először részegen) majd megbékél ha nem adsz rá neki több okot. És ha látja, hogy megbízhat benned meg fog. De a bizalmat visszaszerezni a legnehezebb dolog.
Másrészt fogadd meg a tanácsom: ne hagyd, hogy részegen videózzanak. Leszel te még felnőtt is, és egy ilyen videó sokat árthat neked a jövőben. Olyankor senkit nem fog érdekelni, hogy 30 évvel ezelőtt készült.
Mennyi idős vagy?
Egyébként anyukádnak nincs üldözési mániája. Az anyósom már az egész családjától eltávolodott, és piacra is 30 km-rel odébb jár, mert meg van róla győződve, hogy mindenki őt figyeli. Amikor a bolt parkolójában összefutott velem és a saját fiával (!), nem köszönt, csak annyit kérdezett: "Miért jöttél utánam?" Na ő üldözési mániával küzd. Anyukád aggódik érted, mert tinilány létedre olyanokat vagy kénytelen írni, hogy "holt részegre ittuk magunkat, bár én egész józan maradtam". Haha. Nem lehet egyszerre b.szni is, meg szűznek is maradni, ahogy egy kedves barátom mondaná.
Inkább hallgass anyukádra, és örülj, hogy megúsztad egy kis átkutatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!