Csak én gondolom hogy nem sok köze van az anyasághoz?
A feleségem volt ilyen... jajj rossz szórendben írtam.
A volt feleségem ilyen.
Minden nap arról szólt: Hazaértünk, kabátot, táskát már hányta is le a földre, és rohant be a szobába a gépet kapcsolni. Éjjelig ment az iwiw, msn, flört, stb.
A gyerekkel meg b..ott foglalkozni..
nahh köszi mindenkinek a választ,most a barátom orra alá dörgölhetem hogy mennyire igazam van,és ne legyen már naiv.
A nagyi szívesen csinálja ezt az egészet,de nekem kívülállónak totál furcsa,azt hittem a kezdetekben hogy a gyerek a barátom testvére.
Azért nem gondolom, hogy a barátodat ezzel kellene b..tatni. Igazából az az ő életük, ő dolguk.
Ahogy egy hozzászóló írta, a nagyi is tehet róla. Ha nincs rákényszerülve az "anya", szépen levetkőzi magáról a feladatokat. Hiszen a nagyi mindent megcsinál. persze az érem másik oldala, hogy egy igazi anyának eszébe sem jut levetkőzni, lepasszolni a gyerekével kapcsolatos feladatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!