Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én gondolom hogy nem sok...

Csak én gondolom hogy nem sok köze van az anyasághoz?

Figyelt kérdés
Barátom szüleinél élünk még.Ott lakik barátom nővére is,és annak a gyereke is.A mami tanul a gyerekkel,felkel minden nap hogy indítsa a gyereket iskolába,ha beteg akkor ő gondoskodik róla.Addig az igazi anyja netezik,vagy chatel,vagy épp "nyaral" valahol,vagy esetleg alszik hogy kiheverje a hétvégi bulit.30 éves már.Csak én gondolom úgy hogy sz*r anya?
2011. dec. 6. 14:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ezt függöégnek hivják,ez egy betegég. Van aki cigifüggö,van aki játék,van aki alkohol,van aki számítógép. Fel kell rá hívni a figyelmét hogy má i létezik,nem csak a gép,ha nem változik kezeltetni kell,mert mint más víszió is,ez is az élete teljes lecsöröpöléséhez vezethet! Szegény gyermek!
2011. dec. 6. 14:40
 12/16 A kérdező kommentje:
11 éves a gyerek,néha szeretne játszani akkor is lerázza az anyja hogy fáradt stb..
2011. dec. 6. 14:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem jó anya de a szomszédom se külömb nekik nincs gépük de a szerencsétlen 2 éves gyerek szó szerint egész nap bevan zárva de szó szerint.Ha elmegyünk a lakás előtt csak a gyereksírást hallani volt mikor annyit hallotunk Ádi az isten bas..on már meg plussz egy csatt és gyerekordítás.Ha itthon van apuka ahhjaj kinnt van szegény kisfiú meg olyankor anyuka is sétál utána hogy na én megmutatom milyen anya vagyok hagy lássa az uram.Pfúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjj de felrugdosnám.És ez szó szerint így van a kisgyerek 7 napból vasárnap van kinnt a levegőn kb fél órát.
 14/16 anonim ***** válasza:
javítok:függöség,más,is.....bocsi,rossz az "s"-em.
 15/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a nagyitól oda sem fért a gyerekhez első perctől. A nagyi mindent jobban tudott az anyai teendőkről. Hibáztatom. Nem tanította meg a lányát gondoskodni annak az életéről akit a világra hozott. Nem mondom szórakozzon néha, mert kell a kikapcsolódás, de mi lesz, ha a nagy hirtelen lerobban. Akkor majd les, mint Rozi a moziba'.
2011. dec. 6. 14:44
 16/16 anonim ***** válasza:
nagyi, bocs
2011. dec. 6. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!