Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kinek van igaza?

Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Szóval én egy 19 éves lány vagyok /most érettségizem/. Első barátommal már több mint fél éve vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást. Voltak kisebb bukkanók de túléltük. Most, hogy itt a nyár alig vagyok otthon lassan 1 hónapja csak hazamegyek reggel vagy kora délután és este megyek vissza barátomhoz. Édesanyám nem nézi jó szemmel, hogy nem alszok itthon mert érettségi van. DE! Megmondtam, hogy itthon nem tudok tanulni mert 2 szobánk van az én szobámba van a szgép ahova apukám kb 5 percenként bejárkál a másik szobában pedig vagy tv-t néz vagy zenét hallgat. Így nem lehet tanulni. Barátoméknál csend van és nyugalom sőt kertes ház így ki is tudok ülni a szabadba. Anyukám ezt nem érti meg, hogy sokkal jobb úgy nekem. Folyton letámad sőt a barátomat is szidja ami nekem fáj. Barátommnak nem mindig van munkája így anyagilag is rosszul áll de ez a tény csak anyumat zavarja. Már többször elmondtam neki, hogy működik a munkahelyén a dolgok de nem képes elfogadni azt, hogy igen van olyan időszak amikor nincs munka. És anyukám már egyből támad vissza pedig nem is ismeri a körülményeket se. A másik most hétvégén nagynénémtől elkértem a lakását mert nem volt otthon és ő szívesen odaadta. Barátom nem aludhat nálunk mert kicsi a szobám és alig férnénk el. Anyumnak elmondtam, hogy most, hogy lesz erre ő milyen dolog az, hogy elkéred másnak a lakását? Én ezt, hogy gondolom? Milyen az, hogy ti másnak az ágyneműjébe fetrengtek majd és ehhez hasonló dolgok. Ugyanakkor nagynéném szívesen odaadta a lakást. Az én szobámba én alig férek el nem, hogy 2 ember :/ Egyszerűen nem tudom felfogni mi baja van...:S Szerinte elkövetem ugyanazt a hibát mint anno nővérem, hogy ő tartotta el a pasiját. Igen én is adtam már pénzt a barátomnak benzinbe, cigire. És?! Szerintetek? :/
2012. jún. 18. 17:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%

ha a nagynénéd tudja, h a barátod is ott alszik és így is belement, ha amikor a barátodnál tényleg tanulsz, nem csak mondod, ha nem te fizetsz mindent a barátodnak, hanem hol te hol ő álljátok a költségeket, akkor nincs gond. ha ezek közül valamelyik nem teljesül, akkor anyukád jobban átlátja a dolgokat, mint te. ha teljesül, akkor nincs igaza és feleslegesen problémázik

36/N

2012. jún. 18. 18:00
 2/14 anonim ***** válasza:
Neked. Csak anyudnak mindig a kislánya elszel,és fél, hogy önálló leszel lassan. 19/L
 3/14 anonim ***** válasza:
amikor a barátodnál vagy*
 4/14 anonim ***** válasza:
77%

" milyen dolog az, hogy elkéred másnak a lakását? Én ezt, hogy gondolom? Milyen az, hogy ti másnak az ágyneműjébe fetrengtek majd és ehhez hasonló dolgok."

Ezzel egyetértek, szerintem is taplóság hancúrzugot csinálni más lakásából... Keféljetek máshol.

2012. jún. 18. 18:02
 5/14 anonim ***** válasza:
75%

Szóval a pasidnak nem mindig fizet a munkahelye, mert ... de dohányzik és autója van.... mert?

És rokonoknál kell aludnotok, kölcsön lakásban, mert nála nem lehet, .... mert?

Anyáddal nem tud kommunikálni, mert....?

De Téged apád tv-nézése és anyukád hozzáállása zavar. Egy kérdés: MIÉRT? Mert átlátják, amit Te nem?

Gondolkodj el ezen még egy kicsit!

2012. jún. 18. 18:04
 6/14 anonim ***** válasza:
11%

Hol olvastál ott olyat hogy dohányzik és autója van?

Amúgy meg anyukád csak irigy és kész.Le kell szarni.Nehogy már nem érezd jól magad fiatalon.

:)

2012. jún. 18. 18:10
 7/14 anonim ***** válasza:
82%

Más ágyneműjébe tényleg ne hancúrozzatok. Akkor már vigyél otthonról saját ágyneműt, vagy mosd ki azt, amit ott használtatok.

És igen, csakis akkor van igazad, ha:

1. Tényleg tanulsz a barátodéknál, és nem csak úgy adod elő

2. A nagynénéd is tudja, hogy megy a pasid i veled a lakásba

3. Nem fizetsz minden szart a pasidnak.

És tényleg! Miből is fizeted? Van pénzed? Honnan? Mert ha anyukádék neked szánt pénzét költöd a pasidra, azon én is fölháborodnék.

A barátod pedig keressen olyan melót, ahol rendszeresen jár a fizetés.(tudom, hogy nem egyszerű, de ha meg sem próbálja, úgy nem fog menni)

24/n

2012. jún. 18. 18:12
 8/14 anonim ***** válasza:
82%

"Igen én is adtam már pénzt a barátomnak benzinbe, cigire."

Értő olvasás egyes, leülhetsz. Amúgy meg mindketten túlreagáljátok.

2012. jún. 18. 18:14
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Lehet,hogy azért siklottam el felette mert baromi lényegtelen,hogy cigizik meg van kocsija.

Most akkor majd írják fel egy papírra,hogy mikor ki mennyit és mit fizetett meg adott a másiknak és akkor minden rendben van.Mert az hogy szeretik egymást az rohadtul nem is számít semmit igaz?:D

2012. jún. 18. 18:17
 10/14 A kérdező kommentje:
Nagynéném tudta, hogy ott alszik a barátom is és alap, hogy akartam vinni más ágyneműt ezt is mondtam anyumnak. Csak azt szerettem volna, hogy ne csak én aludjak náluk mindig hanem ő is legyen itt velem. De egy ilyen dolog nem jött össze. Nem mindent fizetek én. Barátomtól is kaptam már dolgokat pl: új telefont a ballagásra. De a barátom olyan aki nem akar engem elkapatni. És én se vagyok olyan típus akit el kell tartani. Bocsánat elírtam az utolsó mondatot látom ilyen hiba is zavarja némelyik embert. Arról meg nem tehet, hogy ez a munka jutott most neki.
2012. jún. 18. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!