Szerintetek kinek van igaza?
ha a nagynénéd tudja, h a barátod is ott alszik és így is belement, ha amikor a barátodnál tényleg tanulsz, nem csak mondod, ha nem te fizetsz mindent a barátodnak, hanem hol te hol ő álljátok a költségeket, akkor nincs gond. ha ezek közül valamelyik nem teljesül, akkor anyukád jobban átlátja a dolgokat, mint te. ha teljesül, akkor nincs igaza és feleslegesen problémázik
36/N
" milyen dolog az, hogy elkéred másnak a lakását? Én ezt, hogy gondolom? Milyen az, hogy ti másnak az ágyneműjébe fetrengtek majd és ehhez hasonló dolgok."
Ezzel egyetértek, szerintem is taplóság hancúrzugot csinálni más lakásából... Keféljetek máshol.
Szóval a pasidnak nem mindig fizet a munkahelye, mert ... de dohányzik és autója van.... mert?
És rokonoknál kell aludnotok, kölcsön lakásban, mert nála nem lehet, .... mert?
Anyáddal nem tud kommunikálni, mert....?
De Téged apád tv-nézése és anyukád hozzáállása zavar. Egy kérdés: MIÉRT? Mert átlátják, amit Te nem?
Gondolkodj el ezen még egy kicsit!
Hol olvastál ott olyat hogy dohányzik és autója van?
Amúgy meg anyukád csak irigy és kész.Le kell szarni.Nehogy már nem érezd jól magad fiatalon.
:)
Más ágyneműjébe tényleg ne hancúrozzatok. Akkor már vigyél otthonról saját ágyneműt, vagy mosd ki azt, amit ott használtatok.
És igen, csakis akkor van igazad, ha:
1. Tényleg tanulsz a barátodéknál, és nem csak úgy adod elő
2. A nagynénéd is tudja, hogy megy a pasid i veled a lakásba
3. Nem fizetsz minden szart a pasidnak.
És tényleg! Miből is fizeted? Van pénzed? Honnan? Mert ha anyukádék neked szánt pénzét költöd a pasidra, azon én is fölháborodnék.
A barátod pedig keressen olyan melót, ahol rendszeresen jár a fizetés.(tudom, hogy nem egyszerű, de ha meg sem próbálja, úgy nem fog menni)
24/n
"Igen én is adtam már pénzt a barátomnak benzinbe, cigire."
Értő olvasás egyes, leülhetsz. Amúgy meg mindketten túlreagáljátok.
Lehet,hogy azért siklottam el felette mert baromi lényegtelen,hogy cigizik meg van kocsija.
Most akkor majd írják fel egy papírra,hogy mikor ki mennyit és mit fizetett meg adott a másiknak és akkor minden rendben van.Mert az hogy szeretik egymást az rohadtul nem is számít semmit igaz?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!