Anyu elakar küldeni nyáron dolgozni de én nem akarok. Mit csináljak?
ma 19:59
Gyakorlatilag csak műtőbe nem mehetek be így, meg nem ajánlatos sürgősségire menni. Sebészen kívül bármi lehetek, mert szerencsére nem kell hozzá túl nagy állóképesség. Egyébként gyermekorvos szeretnék lenni.
"Épp ma töltöm a 16-ot..."
Mindenki csak leoltotta szerencsétlent, boldog szülinapot meg senki nem kívánt. Szégyeljétek magatokat. :D
Boldog szülinapot!
ui.: ha nem akarsz, ne dolgozz. Annak úgyis csak rossz vége lesz.
Drága 55. Nem rábízták, hogy ezentúl tartsa el magát, ezt maga a kérdező is írta, talán értelmezd. Gyerek, de nem is bányában kell dolgoznia, egyszerű feladatokat bíznak rá, amiket képes megcsinálni. Ehhez mérten kapja a fizetését is. Nem engedélyeznék a diákmunkát, ha lenne bármi hátránya (pl. halálos kimerültséget okozna, esetleg idejekorán fel kellene nőnie miatta.)
Senki nem lett attól ráncos hulla, hogy dolgozott napi 8 órát pár hétig nyáron. (és mindenki tudja úgy időzíteni a strandolását, stb., hogy legyen ideje erre is. Egy kis szervezési készség sem árt, mert két év gyorsan elszalad, aztán már nem lehet azzal takarózni, hogy még gyerek vagyok.
Igen, gyakran izzasztó dolog, és nem tudsz 11-ig aludni miatta. De sokaknak ér ez annyit, hogy levegyenek a szülők válláról némi terhet, mert bár feladatuk, hogy eltartsanak, mi is tehetünk valamit értük. Szerintem. De nyilván ez túl mély sebeket okoz egyesekben, szóval ne, tényleg ne dolgozzon senki, aki nem akar.
Szerintem elég rossz ember az, aki csak azt a pénzt becsüli, amiért maga dolgozott meg. Én sokkal jobban megbecsültem, amiért Anyu dolgozott meg, és odaadott, mert őt jobban szeretem.
18 év alatt egy napot sem dolgoztam. Igaz, nem is jártam sehova, de ha jártam volna, Anyu simán fizette volna. Nem tudom, miért vagytok ilyen anyagiasak. És a Kérdezőnek igaza van, egyszer úgyis munkába kell állnia, nincs mese. Arra meg nem lehet felkészülni.
Tudjátok, nem lesz jobb ember, aki nyáron dolgozik. És rosszabb sem az, aki nem. Nagyon egyszerű lenne a világ, ha ez így lenne.
Mondjuk én 1 hónapot tuti elmennék dolgozni, s a pénzből meglepném a szüleim valamivel, hogy viszonozzam azt a sok mindent, amit ők tettek értem.
Vannak egyszerű munkák is. Pl. gyerekekre vigyázni.
Nem kell a legrosszabbra gondolni.
Boldog Szülinapot Kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!