Anyu elakar küldeni nyáron dolgozni de én nem akarok. Mit csináljak?
Hát kérdező, a stílusod alapján eléggé rád férne, hogy kicsit belekóstolj az életbe. Anyukád sem véletlenül találta ki, meghallgatnánk őt is, miért kaptad ezt "jutalmul".
Amúgy meg... ő is végigdolgozta nem a fél, hanem az egész évet, még sincs neki 2 hónap nyári szünet... Hányszor vetted ki a fakanalat a kezéből?
Kicsilány.
A te döntésed, hogy elmész-e dolgozni, vagy sem, de én a te korodban örültem volna, ha mehetek.
Nem volt ismerősöm, minden nyarat itthon töltöttem és gyűlöltem a szüleimtől pénzt kérni. Nem azért, mert nem adtak, mert mindig adtak, de nekem ez kellemetlen volt, mert tudtam, hogy kemény munkával keresik meg.
Most 23 vagyok, érettségivel, nyelvvizsgával és 2 szakmával ZÖLDSÉGESNÉL dolgoztam 12!!!! órába, mert nem volt más.
Szerencsére, azóta nem ott vagyok, de hidd el, nekem sem volt kedvem éjjel 3-kor felkelni, hogy 5-re beérjek. Mégis muszáj volt.
ha EGYÜTT mész velük nyaralni, akkor szerinted nem visznek el, csak mert dolgozol?!
Nem börtönbe meg kényszermunkára mennél, szóval ne játszd el a hattyú halálát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!