Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pár éve egy tisztes középosztá...

Pár éve egy tisztes középosztáylbeli család voltunk, mindekettőnknek biztos jól fizető állása vaolt, mára viszont a válság miatt sokkal lejjebb adtuk az életszinvonalunkat, vannak így mások is?

Figyelt kérdés

Pár éve simán befizettük a számláinkat,tellett egy kis kikapcsolódásra ,házfelújjításra,ma viszont a férjem munkanélküli ,tologatott számlák,minden fillér számít .

Idáig elképzelésem nem volt,hogy milyen lehet így élni ,nagyon más lettem,hol van már a kiegynsúlyozott,folyton mosolygó,pozitív énem ...

A kiút nekünk a férjem külföldi munkavállalása,mások hogyan élik meg a mostani helyzetet ami az országban van ?

2012. jún. 18. 16:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Na igen, az ápolás elég sok volt anyósomnál is, bár neki "csak" 3 hónapig volt rá szüksége utána jobban lett. Most minden hétvégén megyünk főzni és takarítani.

Mind a ketten beszélünk nyelvet, így nem is kérdés: ha anyósom jobban lenne, mennénk.

2012. jún. 18. 16:46
 12/20 anonim ***** válasza:
Én ezt nem tudom átérezni,viszont van a környezetembe olyan ember aki már majdnem belerokkan a kilátástalanságba.Szabadulna ebből az országból de pénzhiány miatt semmit nem tud kezdeni magával.Nem elég hogy egy rakás feladni valójuk van minden hónapba,de még így is leakadnak róluk húzni szinte minden fillért....
2012. jún. 18. 17:07
 13/20 anonim ***** válasza:
Persze, hogy vannak. Valahogy "drága" kormányunk nagy munkahelyteremtő akciója úgy zajlott, hogy a Nokia meg a Flex együttesen elküldött úgy 5-6 ezer ember. Hogy a többit ne is említsem.
2012. jún. 18. 17:08
 14/20 anonim ***** válasza:
Mi sosem éltünk nagylábon, de mára már a biztos kicsink is kezd elúszni... néha fogalmam sincs, hogy lesz a következő hónap... mennénk külföldre kézzel lábbal, de itthonról nem is válaszolnak, kimenni meg pénz kell,ami meg nincs... és csak ketten vagyunk párommal.
2012. jún. 18. 17:27
 15/20 anonim ***** válasza:
77%
3 napos határidővel bármikor le tudok lépni. Az első adandó alkalommal indulok, és utána már csak látogatóba jövök vissza.
2012. jún. 18. 17:32
 16/20 anonim ***** válasza:

Náunk is ugyanez. Kb felére vágták le a fizetésünket mindkettőnknek 2 hónapja(ugyanott dolgozunk)

Nem tudom így mi lesz, ennyiből nem tudunk megélni és már feléltük szinte az összes tartalékunkat.

Ráadásul a nyakunkon az esküvő, amit már 1 éve szervezgetünk, csomó minden leelőlegezve v kifizetve, már nem tudjuk lemmondani.

2012. jún. 18. 18:33
 17/20 anonim ***** válasza:
Komolyan, én csak azt nem értem, miért tűrjük, hogy kivegyék a falatot a szánkból? :(
2012. jún. 18. 19:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Szüleim augusztusban lábalnak ki a nehéz helyzetből, ha minden jól sikerül :) de ez az év pénzügyi szempontból szörnyű volt. Egyik elem beteg lett tavaly, és ugye a táppénz 50%-os a fizetéséhez képest. Igaz, hogy elméletileg nem lett volna baj, csak a rutin műtétből, műtétsorozat lett, majdnem félévig volt otthon. Alig győzzük törleszteni az akkori adósságokat :( Fiatal egyetemista vagyok, és csak reménykedni tudok benne, hogy nekem semmi se történik az egészségemmel, és biztos munkám lesz a jövőben.
2012. jún. 18. 19:33
 19/20 anonim ***** válasza:
77%

Hagyján, akkor még a minap olvasom a nyugdíjtervezetet. vállalj legalább 3-4 gyereket, vagy b*szhatod a nyugdíjad! lóf*sz pénz nincs, munkahely nuku, semmi normális támogatás a családoknak és akkor erre megmondják nekem, hogy majd igenis szüljek 3 gyereket? Mire, b*szzák meg? Komolyan elsírtam magam tehetetlen dühömbe. a halál f*sza szül ezeknek ebbe a tetves országba, inkább elhúzunk külföldre a párommal!

23N

2012. jún. 18. 19:42
 20/20 anonim ***** válasza:
annyira a szívemből szóltál, kedves utolsó! ha tudsz jó helyet, szólj nekem is! innen menni KELL!!!
2012. jún. 18. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!