Pár éve egy tisztes középosztáylbeli család voltunk, mindekettőnknek biztos jól fizető állása vaolt, mára viszont a válság miatt sokkal lejjebb adtuk az életszinvonalunkat, vannak így mások is?
Pár éve simán befizettük a számláinkat,tellett egy kis kikapcsolódásra ,házfelújjításra,ma viszont a férjem munkanélküli ,tologatott számlák,minden fillér számít .
Idáig elképzelésem nem volt,hogy milyen lehet így élni ,nagyon más lettem,hol van már a kiegynsúlyozott,folyton mosolygó,pozitív énem ...
A kiút nekünk a férjem külföldi munkavállalása,mások hogyan élik meg a mostani helyzetet ami az országban van ?
Na igen, az ápolás elég sok volt anyósomnál is, bár neki "csak" 3 hónapig volt rá szüksége utána jobban lett. Most minden hétvégén megyünk főzni és takarítani.
Mind a ketten beszélünk nyelvet, így nem is kérdés: ha anyósom jobban lenne, mennénk.
Náunk is ugyanez. Kb felére vágták le a fizetésünket mindkettőnknek 2 hónapja(ugyanott dolgozunk)
Nem tudom így mi lesz, ennyiből nem tudunk megélni és már feléltük szinte az összes tartalékunkat.
Ráadásul a nyakunkon az esküvő, amit már 1 éve szervezgetünk, csomó minden leelőlegezve v kifizetve, már nem tudjuk lemmondani.
Hagyján, akkor még a minap olvasom a nyugdíjtervezetet. vállalj legalább 3-4 gyereket, vagy b*szhatod a nyugdíjad! lóf*sz pénz nincs, munkahely nuku, semmi normális támogatás a családoknak és akkor erre megmondják nekem, hogy majd igenis szüljek 3 gyereket? Mire, b*szzák meg? Komolyan elsírtam magam tehetetlen dühömbe. a halál f*sza szül ezeknek ebbe a tetves országba, inkább elhúzunk külföldre a párommal!
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!