Mit csináljak hogy ne bántsam meg?
A feleségem unokatesója megint fog hozzánk jönni és mindig sikerül megbántanom mert annyira vicces, hogy nem bírom ki röhögés nélkül. Belép az ajtón és megfulladok a röhögéstől, sőt már most nevetek a gondolattól :D:D annyira vicces feje van, de a hangja meg ahogy beszél az is vicces, ezért nem beszélek vele telefonon sem. A múltkor kb negyed órás röhögőgörcsöt kaptam 2 haverommal, szegény megsértődött akkor is. Amúgy is alapból nevetős vagyok, de ha valami vicces történik akkor végem van. Mit csináljak? :D
27/F
Hú de érett vagy, hogy más ember kinézetén meg hangján ennyire jól mulatsz...Nem is egyszeri jelleggel, hanem rendszeresen minden alkalommal.
Csodálom, hogy házas vagy, ahhoz érettség kell....
Hidd el ha látnád te is röhögnél.
Ő is tud ám köcsög lenni! Nem kell félteni
Ez nem feltétlenül érettség kérdése. Nekem is van olyan ismerősöm aki viccesen néz ki, és nehéz megállni, hogy ne nevessek.
Szerintem ha annyira vicces, akkor nem sok mindent tudsz csinálni. Kérj bocsánatot.
Milyen buta, éretlen kisfiú vagy még, 27 éves létedre... Csak gratulálni tudok.
Őszintén, neked hogy esne, ha rajtad nevetne valaki, csak azért, ahogy kinézel, vagy amilyen a hangod?? (Olyan dolgok, amiken NEM tudsz változtatni!!)
És nem, én nem nevetném ki, ebben ezer százalékig biztos lehetsz.
Valahogy szedd össze magad te is, és viselkedj felnőtt módjára.
Szerintem fényképezd le és rakd ki a gépre háttérképnek.
Egy idő múlva aklimatizálódsz majd...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!