Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szociális alapon van esélyem...

Szociális alapon van esélyem lakást "szerezni", egy másfél éves kislánnyal, és egy pocaklakóval?

Figyelt kérdés

Remélem itt normális válaszokat kapok, ezért írtam ebbe a kategóriába.

Történet is tartozik ehhez az egészhez.

Szóval

Párommal albérletben vagyok.Hétvégente én járok dolgozni.Teljesen hivatalos, 4 órás bejelentés, mellette GYESt kapok.Így jobban jövünk ki, mint ha GYED-en marattam volna.DE!!!Nem szeretnék párommal maradni mert iszik...tudom, hülye vagyok... hogy hihettem neki...blabla..ezeken már rég túl vagyok.17 hetes terhes vagyok, nincs mese, ez a pici is jön.De én nem akarok ezzel az emberrel maradni!!!Ma is egész nap ivott, mikor itthon volt a lányunkkal...azt hiszem ehhez nem kell többet hozzá fűznöm.Én egész nap dolgoztam..

Szóval ha bemegyek az önkormányzatba, és ezt elmondom, akkor van esélyem?24 éves vagyok, Bruttó Kb 70000Ft a bevételem.21 évig éltem a 11 kerületbe, gondolom akkor oda érdemes mennem nem?Milyen osztály??Hogyan?Nincs nagyon segítségem..

Aki segíteni tud az írjon.

Köszönöm.

Valami nem világos, szívesen válaszolok.

2012. jún. 17. 21:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
73%

Ne foglalkozz vele. Az okoskodás, rosszindulat, jobbantudás mindig előjön valakiből.

Végre olyat olvasni, hogy a nő nem hagyja magát egy ilyen helyzetben. Inkább legyél magadra büszke, rengetegen maradnának egy alkesz mellett, és sajnáltatják magukat, hogy nincs más megoldás. A gyerekek meg ebbe nőnek fel. Gondolom hatalmas bátorság kellett ehhez, és jól tetted. Ha már ezt meglépted, rossz anya nem lehetsz.

2012. jún. 18. 10:04
 22/27 Dottorre ***** válasza:
77%
Próbálj meg bemenni a helyi önkormányzathoz körbekérdezősködni, hátha tudnak valamit. Elég, ha kifogsz egy olyan tisztviselőt, aki szociálisan érzékeny az ilyesmire. Remélem összejön!
2012. jún. 18. 10:19
 23/27 A kérdező kommentje:

16 válaszoló!

Annyira kedves vagy!!!Jól esnek a bátorító szavaid.Sok erőt ad!!!Köszönöm.

Már nézelődtem neten.Most a héten nem tudok mozogni, mert egész héten itthon van.. :((( Valahogy kibírom..

2012. jún. 18. 10:25
 24/27 A kérdező kommentje:
Illetve 21/23-as válaszoló.De ő a 16. egyébként! :))
2012. jún. 18. 10:26
 25/27 anonim ***** válasza:
Semmilyen ürügy nincs,hogy elmenj érdeklődni?Pl: vásárolsz,....
2012. jún. 18. 10:44
 26/27 A kérdező kommentje:
Hát figyelj...ürügyem az lenne, de kislányommal ez hosszú út lenne, ezért nem vinném.Itt meg nem hagyom vele.Az ördög nem alszik.Jövőhéten testvérem segít.Neki van kocsija, így el tud vinni bárhová, és persze lelkileg támogat.
2012. jún. 18. 11:04
 27/27 A kérdező kommentje:
Na találtam 1 oldalt, ahol egész Budapest intézményei és ellátási lehetőségei vannak...vagy nem is tudom, hogy írjam.60 oldalon keresztül lehet olvasni hajléktalanokat ellátó csoportokról..étel osztásokról..stb.Találtam 1DB anyaotthonos valamit, ahol van kemény 14 férőhely!!!Na szép...Ez nem igazán járható út... :( Láttam vannak ingyen ruha osztások is..ezt is jó tudni, hát ha szükség lesz rá! :/
2012. jún. 18. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!