Szociális alapon van esélyem lakást "szerezni", egy másfél éves kislánnyal, és egy pocaklakóval?
Remélem itt normális válaszokat kapok, ezért írtam ebbe a kategóriába.
Történet is tartozik ehhez az egészhez.
Szóval
Párommal albérletben vagyok.Hétvégente én járok dolgozni.Teljesen hivatalos, 4 órás bejelentés, mellette GYESt kapok.Így jobban jövünk ki, mint ha GYED-en marattam volna.DE!!!Nem szeretnék párommal maradni mert iszik...tudom, hülye vagyok... hogy hihettem neki...blabla..ezeken már rég túl vagyok.17 hetes terhes vagyok, nincs mese, ez a pici is jön.De én nem akarok ezzel az emberrel maradni!!!Ma is egész nap ivott, mikor itthon volt a lányunkkal...azt hiszem ehhez nem kell többet hozzá fűznöm.Én egész nap dolgoztam..
Szóval ha bemegyek az önkormányzatba, és ezt elmondom, akkor van esélyem?24 éves vagyok, Bruttó Kb 70000Ft a bevételem.21 évig éltem a 11 kerületbe, gondolom akkor oda érdemes mennem nem?Milyen osztály??Hogyan?Nincs nagyon segítségem..
Aki segíteni tud az írjon.
Köszönöm.
Valami nem világos, szívesen válaszolok.
ma 21:20
Nem bántódok meg!Teljesen igazad van!!!Szép és jó lenne minden, de ez a hülye pia.Azért szeretnék "olcsón" lakást szerezni, hogy rendesen fel tudjam nevelni a gyerekeket.És igen...fiatal vagyok..miután már nem tudtam elvetetni a babát, párom akkor állított haza részegen.Nem gyengén törtem össze, és nagyon kevés hiányzott a tragédiához...de ezt hagyjuk is.Egyedül csak a kislányom miatt nem történt semmi..nem hagyom itt egy "ilyennel".Na mindegy.Levonhatjátok nyugodtan a következtetést...igen egy naiv p.icsa vagyok, de szeretnék tovább lépni.Munkám van, így fenntartási problémám nem lenne...
ma 21:41
Köszi.. :) Aranyos vagy!!!
Tényleg tele vannak az anyaotthonok???Mondjuk mit is gondoltam...mindenhol "azok" vannak...de ez a végső megoldás tényleg!
Nemrég olvastam valahol, hogy Újpesten 100 üresen álló önkormányzati lakás van. Próbáld meg itt.
De ha nem is kapsz, nézegess ingatlanos oldalakat, szoktam látni 1-2 millió forint körüli normális önkormányzati lakásokat. Oké, hogy csak a bérleti jog eladó, de még így is sokkal olcsóbb hosszútávon mint egy albérlet.
nekem olyan ismerősöm van akinek igaz 1 kisfia van de a drogos férje a gyerek előtt verte a csajt folyamatosan ő meg tűrt mert nem tudott hova menni,barátoknál tengődött néha de ez nem volt megoldás egy picivel.
Mára megoldódott a helyzete,el tudott költözni a párjától de ez hosszú út volt neki,segített neki gondolom az állam,ha őszinte vagy neked is fog, remélem és kívánom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!