Mit tegyek? Teljesen tanácstalan vagyok. (bővebben lent)
az van hogy most ballagtam el ès tegnap nekem csináltak bulit a szüleim, de káposztát csináltak ès azt utálom ezért nem ettem belőle.. asztán később megkérdeztem hogy el mehetek e barátnőmhöz ott aludni ès nem engedtek ezért hisztiztem hátha.. de nem jött össze, ès majdnem lelökött a lépcsőn apa ès azt mondta takarodjak innen elege van belőlem ès utál... mit tegyek?
15/L
Szerintem neked kellene valamit főznöd nekik a hétvégén, hogy örüljenek.Aztán hátha kicsit megenyhülnek...végezd el a házimunkát,takaríts,vasalj,stb, hogy anyukádnak ne kelljen.Hátha megenyhülnek és mégis elengednek a barátnődhöz. De mondhatnád a barátnődnek, hogy esetleg anyukád felhívhatja-e az ő anyukáját, hogy megismerjék egymást és könnyebben elengedjenek hozzájuk! Nálam ez bevált 15 évesen!
Ettől függetlenül elég gáz, hogy direkt olyan kaja volt a te ballagásodra,amit nem szeretsz és még tudják is...
szülinapi névnapi versenYen nyert pénz v kissebb munka vkinek szóval egy részéért megdolgoztam ...
de most van kaja, nem fozhetek... esetleg takaritok tnapi maradekokat mert 1 után mentek el a vendégek.. vicces h alig voltam lent ès végülis nekem volt a buli ._. namindegy... inkább lettem volna qssba :(
bocsánat nem vagyok tökéletes.. sztem te se voltál az..főleg nem ebbe a korba :) meg am is lány vagyok ez hozzá tartozik ;) sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!