Mit csináljak? Teljesen tanácstalan vagyok! SOS!
Figyelt kérdés
Szüleim elváltak, anyukámmal lakom, de ő most külföldön van. A húgom és a pasija (36) ezt most kihasználták, és a pincében minden vasat, fémet, meg hasonlókat összeszedtek, hogy eladják. Anyu csak holnap este jön haza, addigra biztos elviszik. Mit csináljak? Egyedül félek szólni, mert a pasi tegnap már megfenyegetett.2012. febr. 27. 00:00
1/16 anonim válasza:
Hívd a rendőrséget. Neki joga nincs onnan semmit elvinni. Mond, hogy rablás van folyamatban.
Ha ehhez nincs benned spiritusz, akkor fogd a kamerás mobilt és csinálj felvételt róla mit tettek. Később ezt tárgyi bizonyítékként fel lehet használni.
2/16 A kérdező kommentje:
A rendőrséget se merem hívni, mert mi van, ha utána bántana... Hatalmas zsákokban állnak a fémek.
2012. febr. 27. 00:02
3/16 A kérdező kommentje:
Jó, képeket fogok csinálni. Csak félek, hogy lebukok...
2012. febr. 27. 00:03
4/16 anonim válasza:
Akkor fogod a kamerás mobilt és kattitansz. Amúgy kérhetsz rendőri védelmet. Meg elvihetik a srácot előzetesbe.
5/16 A kérdező kommentje:
Apu már nyomoztatott utána, és kiderült, hogy volt már börtönben betörésért. Nem hiszem el, hogy a húgom egy ilyen emberrel állt össze... Remegek az idegességtől.
2012. febr. 27. 00:05
6/16 anonim válasza:
Most össze kell szedni magad és a sarkadra állni. Ha van priusza, akkor 100%, hogy beviszik előzetesbe.
Nyugodtan hívd a rendőrséget. Vagy kérd meg a szomszédot. Így nem téged ér a vád, ha kiderül ki szólt.
7/16 A kérdező kommentje:
Megvannak a képek... Minden zsákról csináltam képet, meg készítettem egy panorámaképet is.
Holnap szólok nagyszüleimnek meg apunak. Megmutatom nekik a képeket. Én félek kihívni a rendőröket...
2012. febr. 27. 00:12
9/16 anonim válasza:
Bár most kéne szólni apunak és a nagyinak.
10/16 A kérdező kommentje:
Sajnos tudni fogják, hogy én voltam. Csak én mehettem le rajtuk kívül a pincébe...
2012. febr. 27. 00:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!