Mit csináljak? Teljesen tanácstalan vagyok! SOS!
Első kérdés? Kell az a sok lom a pincébe?
Mert én a dolgokat a másik oldalról is látom. Nálunk anyám a régi penészes sérült törött értéktelen bútorokat gyűjtötte, Amit kirakott a házból mert tönkrement azt az én garázsomba rakta hogy ott rohadjon tovább. A kocsim kint rohadt szét míg a vizes újságok és széthasadt kanapék a garázsba. Sose lehetett kitenni onnan semmit feltűnően mert 2nap üvöltözés volt. Szóval minden héten elégettem valamit a gazzal együtt így ürült ki. Anyám ezt mai napig nem vette észre.
Szóval ha ez a helyzet nálatok is akkor ne szólj semmit. te nem is tudtál róla és kész. De olyan buta vagy ne haragudj hogy a részed kérhetnéd belőle.
Ha meg ez a vashulladék nagy értéket képvisel , (mert biztos az ha zsákba van!) XD Akkor szólj anyádnak. De ha ő is a pénzt fogja kérni ebből akkor mindenkivel kicsesztél de a legjobban magaddal XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!