Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Teljesen...

Mit csináljak? Teljesen tanácstalan vagyok! SOS!

Figyelt kérdés
Szüleim elváltak, anyukámmal lakom, de ő most külföldön van. A húgom és a pasija (36) ezt most kihasználták, és a pincében minden vasat, fémet, meg hasonlókat összeszedtek, hogy eladják. Anyu csak holnap este jön haza, addigra biztos elviszik. Mit csináljak? Egyedül félek szólni, mert a pasi tegnap már megfenyegetett.
2012. febr. 27. 00:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Esetleg hívd fel a nagyit, aput most. Szólj mit csinálnak a házban és félsz. Akkor lehet el is visznek azonnal.
2012. febr. 27. 00:16
 12/16 A kérdező kommentje:
Rendben...
2012. febr. 27. 00:23
 13/16 anonim ***** válasza:

Első kérdés? Kell az a sok lom a pincébe?

Mert én a dolgokat a másik oldalról is látom. Nálunk anyám a régi penészes sérült törött értéktelen bútorokat gyűjtötte, Amit kirakott a házból mert tönkrement azt az én garázsomba rakta hogy ott rohadjon tovább. A kocsim kint rohadt szét míg a vizes újságok és széthasadt kanapék a garázsba. Sose lehetett kitenni onnan semmit feltűnően mert 2nap üvöltözés volt. Szóval minden héten elégettem valamit a gazzal együtt így ürült ki. Anyám ezt mai napig nem vette észre.

Szóval ha ez a helyzet nálatok is akkor ne szólj semmit. te nem is tudtál róla és kész. De olyan buta vagy ne haragudj hogy a részed kérhetnéd belőle.

Ha meg ez a vashulladék nagy értéket képvisel , (mert biztos az ha zsákba van!) XD Akkor szólj anyádnak. De ha ő is a pénzt fogja kérni ebből akkor mindenkivel kicsesztél de a legjobban magaddal XD

2012. febr. 27. 03:44
 14/16 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Kikérem magamnak azért a személyeskedést, főleg, hogy lebutázz. Kérdem én: szerinted tisztességesek a szándékai, ha tegnap már megfenyegetett, hogy betöri a fejem, ha szólni merek anyámnak? Nem véletlenül akkor rámolja ki a pincét, amikor ő nincs ott. És az, hogy mi hulladék, arról hadd mi rendelkezzünk már, ne pedig valami vadidegen, aki ráadásul csak azért akarja ezeket eladni, hogy addig se kelljen dolgoznia.
2012. febr. 27. 16:58
 15/16 A kérdező kommentje:
Meg eleve ez csak véletlen volt, hogy én megtudtam, hogy erre készül.
2012. febr. 27. 16:59
 16/16 anonim ***** válasza:
lecsukták már?
2012. jún. 17. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!