"Az anyának a gyerekek mellett a helye, az apjukat azonban
tudják nélkülözni. " Mit gondoltok erről az
állításról?
Akinek nem lehet gyereke, azt el kellene fogadni, hogy nem lehet. De nem, mindenkinek kell gyerek, a homokosoknak is kell 4. Pont ez a probléma, gyerekgyártás történik, minden fenntarthatóságot, ésszerűséget nélkülözve, nem pedig nevelés.
2012. jún. 17. 12:15
Első vagyok. Azon kívül amit írtam, ez nem nemtől, hanem személyiségtől függ. Egy anya és egy apa is lehet pocsék szülő és mindkettő el tudja dobni a gyerekét, ha azt akarja. Ahogy nemtől függetlenül bármelyik szülő képes tisztességgel felnevelni egy gyereket.
2012. jún. 17. 12:16
"sokkal nagyobb valószínűséggel lesz abból a szerencsétlen két kisfiúból is meleg."
Tévedés.
2012. jún. 17. 12:16
2012. jún. 17. 12:19
25/40 A kérdező kommentje:
De a kérdésem a hetero családmodellre vonatkozott, kérem, hogy ne menjünk el a melegek irányába, az más kérdés.
Természetesen az apa pontosan ugyanolyan fontos, mint az anya, a nem ilyen szempontból nem jelent semmit.
Én speciel az apukámhoz ezerszer jobban ragaszkodtam mindig, mint anyukámhoz, és a testvérem is.
(Mindketten lányok vagyunk.)
2012. jún. 17. 12:23
Baromi nehéz így válaszolni, fingom nincs, milyen lett volna, ha nincs apám, hagyományos szerető családban nőttem fel.
2012. jún. 17. 12:24
Nekem anyám nem volt, és sajnos az én apám valóban keveset ér, mint ember (alkesz, mindenbe sz@rik bele), ettől független értelmes gyermek voltam és tudtam, hogy milyennek kell lennem.
2012. jún. 17. 12:38
Attól függ,milyen az apa,Ha jó szülő,akkor szüksége van rá a gyereknek.Ha viszont nem,akkor pont,hogy semmi szükség rá,jobba gyereknek nélküle.
2012. jún. 17. 14:57
Kedves Utolsó, ez az anyára ugyanúgy igaz...
2012. jún. 17. 18:55
Kapcsolódó kérdések: