A párom jövöhéten viszi el a gyerekeket a nyagyiékhoz!Valahogy én meg be akarom magyarázni magamnak hogy rossz anya vagyok mert csak ugy belementem a 1.5 hétbe!Az elég soknak tünik!A párom azt mondja kipihenjük magunkat meg legalább tudunk egy kicsit kettesben is lenni!Én nem tudom de örülök is meg nemis!Rossznak érzem magam hogy ennyi idöt nélkülem fognak tölteni!Szerintetek?Ti el szoktátok öket vinni ennyi idöre? 4 és 6 évesek!
Lehet, hogy jól fogják érezni magukat! Minden nap tudtok telefonálni! Nektek is szükségetek van pihenésre! De ez csak akkor lesz pihenés, ha el tudod engedni magad! Készítsd fel a gyerekeket, hogy most sokáig nem fogtok találkozni, de mindennap kommunikáltok majd!
U.i.: !!!
2012. jún. 14. 13:10
2/17 anonim válasza:
A párod szülei, vagy a tiéd? Igazából mindegy. Ők is felneveltek már gyereket, és látod. Nem ettek meg se téged se a párodat. Bár ez attól függ, mennyire bízol a nagyszülőkben, hogy tényleg 2 szemük rajta lesz. Ha az én szüleimhez vinné el őket, akkor nem lenne vele problémám, hisz tudnám, hogy rám is vigyáztak, és még élek és virulok, ha a párom szüleihez vinné őket, akkor lehet bennem is lenne egy kis kétely. Megkérdezném a páromat róla, hogy ő szerinte megbízhatóak-e, és ő nyugalommal rábízná-e a gyerekeket másfél hétre. Ezen kívül mindennap hívod őket, megkéred a nagyiékat mindennap, hogy had beszélhess a kicsikkel is, és legalább nyugodtan lehetsz mindennap, hogy nincs bajuk. Én szerintem elengedném őket, hisz az unokájuk, nekik is van joguk egy kicsit az unokájukkal lenni, és nektek sem árthat másfél hét gyerekek nélkül. Csak te és a férjed másfél hétig, hát nem hangzik jól?
2012. jún. 14. 13:10
3/17 anonim válasza:
Odaadhatom az enyéimet is??????
Ölni tudnék lassan másfél hét kettesben töltött időért és hancúrért.
2012. jún. 14. 13:11
4/17 anonim válasza:
:) Nagyon jól fogják érezni magukat nélkületek :))) Főleg ha szeretnek a mamáéknál lenni. Ez igazából csak neked rossz, de majd a férjed kényeztetésére felengedsz. ;-)
2012. jún. 14. 13:11
5/17 anonim válasza:
Nagyiék milyen helyen élnek? Panelből panelba menni nem sok értelmét látom, de ha van ilyen vakáció jellege akkor az a 1,5 hét különlét mindenkinek jót fog tenni és a gyerekek is élvezni fogják.
2012. jún. 14. 13:13
6/17 anonim válasza:
Nem, mert senki sem vállalja őket. :(
De legalább nektek együtt lesz a két tesó és a nagyiék majd jól elkényeztetik őket. Gondolom, ha haza akarnak menni, akkor elmentek értük. Biztos hiányozni fognak, de élvezd ki a helyzetet, lehet nekik telefonálni, abból leszűröd, hogy érzik magukat. Ha nem jól, akkor elhozzátok őket és kész. Valamikor meg kell ezt is próbálni.
2012. jún. 14. 13:14
7/17 anonim válasza:
jól ismerik ezt a mamit sokat találkoznak??Mert akkor nem lessz gond.Bár én nem adnám ilyen sok időre elsőre.nekem 3 fiam van 6,5,2 évesek.
2012. jún. 14. 13:16
8/17 anonim válasza:
Ismerős házaspárhoz az unokákat már kb 2 éves koruktól kezdve vitték akár 2 hétre is. A kicsik nagyon jól megvoltak a nagyszülőknél. A szülők ha befizettek akár egy hetes külföldi nyaralásra, üdülésre, a gyerekek megértették, hogy azokon a napokon nincs telefon, de amikor a mamáék határon belül érnek, rögtön jelentkeznek. Nem volt velük gond. Ne aggódj te sem, csak magyarázd el nekik, hogy mi van. Tanítsd meg őket telefonálni, akármikor legyen lehetőségük felhívni benneteket.
Ez a házaspár is azt csinálta, hogy a telefon memóriájába az első helyre az édesanyjuk számát rakták be, megtanították a 2 gyereket, melyik gombokat kell egymás után nyomni, ha az anyjuk hangját akarták hallani. Nagyon okosak már, könnyen tanulják. Nyugodj meg, és érezzétek jól magatokat.
2012. jún. 14. 13:16
9/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
Mi panelbe a szüleim kertesbe élnek ugyhogy annak nagyon örülnek!2 éve költöztünk el a gyerekek imádták a nagyszülöket :) a nagyobbik már számolja mennyit kell még aludni hogy menjenek!A telefon megoldható de nem napi órákat mivel külföldön élünk!Csak ugy féltem öket!Tudom hogy a szüleim nagyon fognak rájuk vigyázni de mégis van bennem valami... fene se tudja :) Remélem jó lessz nekik!
2012. jún. 14. 13:25
10/17 anonim válasza:
Nyugi! Gondolj arra, hogy ezzel is önállósodnak a gyerekek! És ezek szerint valóban jó helyen lesznek, nem lesz semmi bajuk, biztos vagyok abban - szavaid alapján -, hogy szüleid mindent megtesznek azért, hogy ne essen bajuk, és mindvégig jól érezzék magukat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!