Mit csináljak magammal?
Figyelt kérdés
nem hallgattam sose michael jackson és most hogy meghallottam hogy meghalt egyszerűen nem tudok magammal mit kezdeni állandóan sírok és csak rá tudok gondolni és annyira bánom hogy soha nem láthattam élőben fellépni igaz még csak 16 éves vagyok,,,,,,,, és az egyik osztálytársam is szerette és ö rajta mégsem láttam semmi bánatot (fiú) és engem nagyon megbántott hogy azt mondta hogy már meghalt miért gyászoljon már nem tehet semmit nem lehet hogy azért mondja mert szégyelli hogy szerette és hogy a barátai kinevetnék ezért??
most is gombóc van a torkomban,
2009. júl. 5. 12:36
21/21 A kérdező kommentje:
jujj végre jelentkeztél kérek mindenkit akinek volt élménye az irja le!!!!!!!!!
2009. júl. 10. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!