Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak magammal?

Mit csináljak magammal?

Figyelt kérdés

nem hallgattam sose michael jackson és most hogy meghallottam hogy meghalt egyszerűen nem tudok magammal mit kezdeni állandóan sírok és csak rá tudok gondolni és annyira bánom hogy soha nem láthattam élőben fellépni igaz még csak 16 éves vagyok,,,,,,,, és az egyik osztálytársam is szerette és ö rajta mégsem láttam semmi bánatot (fiú) és engem nagyon megbántott hogy azt mondta hogy már meghalt miért gyászoljon már nem tehet semmit nem lehet hogy azért mondja mert szégyelli hogy szerette és hogy a barátai kinevetnék ezért??

most is gombóc van a torkomban,

2009. júl. 5. 12:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Próbálj meg nem gondolni rá. Nem valami könnyű, de menj ki a barátokkal sétálni, strandra, gonolja arra, hogy NYÁRISZÜNET van :) Még csak véletlenül se nézz Jacko-s képeket, oldalakat, stb verd ki a fejedből.
2009. júl. 5. 13:51
 2/21 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan vagyok, csak én gondolkodtam rajta, hogy hallgatok tőle pár számot és végülis hallgattam is, csak aztán abbamaradt... nagyon sajnálom őt.
2009. júl. 5. 13:57
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én már nevetséges hülyeségnek tartom amit néhány ember csinál. Sosem hallgattak MJ-t és szomorkodnak miatta meg bedepiznek holott sosem ismerték azt sem tudták milyen ember vagy kicsoda volt valójában. Sokan le se tojták amíg élt, akkor meg mi a sz*r bajuk van? Én szerettem a zenéjét mégsem sírok meg gyászolok, semmi közöm nem volt hozzá. A zenéit meg továbbra is lehet hallgatni. Éld a saját életed, ne olyanokkal foglalkozz akikhez semmi közöd... oké, sajnálod hogy meghalt, de nem kell vele tovább foglalkozni.
2009. júl. 5. 14:03
 4/21 anonim ***** válasza:
Teljesen igaza van az előttem szólónak. Tipikus tini szokás, hogy ha mindenki, akkor én is. Mert ekkora hírverést kapott, ezért most mindenki próbálja isteníteni, még azok is akik egyébként nem is szeretik a zenéit.
2009. júl. 5. 14:33
 5/21 anonim ***** válasza:
13:57-es vagyok. Én is túlzásnak tartom, amit vele csinálnak, ha meglátom, hogy már megint ő van a címlapon, már elegem van. Ember volt és meghalt, na és? Ha én meghalok, a kutyát sem fogja érdekelni. Én egyszerűen csak sajnálom, mindenkit sajnálok, aki ilyen hamar halt meg, egyik napról a másikra. Mondjuk ő tett is róla, hogy ilyen vége legyen...
2009. júl. 5. 14:51
 6/21 A kérdező kommentje:
de én gondolni akarok rá de ez igy nem jó mert csak belebetegszek,,,, amugy attól hogy eddig nem rajongtam érte mért kell igy lehordani ,. van egy barátom akit irtam is és leszarja magasról hogy mi történt én meg megis ölném magam ha lehetne igy öt visszahozni akkor meg miért fájditjátok mégjobban a szivem??
2009. júl. 5. 15:02
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
Jajj, nem vagy te valami EMO féleség?
2009. júl. 5. 15:05
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Kis butuska lány vagy! Mit gondolsz, mi történne, ha te azért halnál meg, hogy MJ feltámadjon és tegyük fel a te áldozatod árán fel is támadna? Egy másik /vagyis te/ halott. Mire lenne ez jó? Ne lovald bele magad a halálába bármennyire kedvelted is. Nagy volt, szuper volt, akárcsak Elvis, vagy Lennon. Nekik általában rövidebbre szabja a teremtő az életet talán éppen azért, hogy legendává váljanak. A legendákra pedig szükségünk van.
2009. júl. 5. 16:30
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Menj tovább a magad útján. Hallgass azokra, akik azt mondják, ne gondolj rá, ne gyászold. Ő, MJ is ezt tanácsolná neked.
2009. júl. 5. 22:17
 10/21 A kérdező kommentje:
értem é ezt és idövel biztos csitulni fog a bánatom de rémisztö hogy ennyire eltudtadm keseredni pedig nem is ismertem ,, mi lesz ha a férjem hal meg vagy egy családtagom???
2009. júl. 5. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!