Mit csináljak magammal?
nem hallgattam sose michael jackson és most hogy meghallottam hogy meghalt egyszerűen nem tudok magammal mit kezdeni állandóan sírok és csak rá tudok gondolni és annyira bánom hogy soha nem láthattam élőben fellépni igaz még csak 16 éves vagyok,,,,,,,, és az egyik osztálytársam is szerette és ö rajta mégsem láttam semmi bánatot (fiú) és engem nagyon megbántott hogy azt mondta hogy már meghalt miért gyászoljon már nem tehet semmit nem lehet hogy azért mondja mert szégyelli hogy szerette és hogy a barátai kinevetnék ezért??
most is gombóc van a torkomban,
Szia!
Most lehet bolondnak fogsz tartani a válaszom miatt, de nem érdekel.
Én sem hallgattam Michael Jacksont soha, csak pár számát ismertem, szinte csak a Billie Jean-t és a Thriller-t.
Csutortokon halt meg, én csak péntek reggel tudtam meg a hírt. Eloszor csodálkoztam, meglepodtem, de nem váltott belolem ki semmit. Aznap nekunk még suli volt. Mikor haza értem iskolából, egyszeruen csak feleszméltem, hogy mi is van... Aztán elkeztem sírni, és sírni.. Az egyik zenecsatornán csak az o videoklippjeit adták egész nap, akkor ismertem meg igazán a zenéjét. A nappaliban aludtam, azaz hogy csak aludtam volna. Egész éjszaka a TV-t bámultam és sírtam, jó, ha aludtam 3 órát.
Aztán napokig csakis rá gondoltam (amúgy még most is), végiggondoltam, hogy milyen jó ember volt és mennyien kihasználták a jó szive miatt, és kicsúfolták, megvádolták, és milyen gyermekkora volt. Az apja addig verte amíg bírta, a kis Jackonak meg bírna kellett, azt is csodálom, hogy túlélte azokat az éveket. Belul sosem nott fel, orokké gyermeknek érezte magát, s ezt kihasználva a vádolgatásokkal akarták tonkretenni a karrierjét és elszedni a pénzét, ami sikerult is...
Szóval, pár napig csak sírtam.. Kértem Michaelt, hogy vigasztaljon meg, csak még egyszer hagy lássam.. Aznap este eljott hozzám, éreztem, hogy itt van, és uzent nekem. Azt uzente, hogy ne sajnáljuk mert nagyon rossz és megalázó neki, hogy mindenki az o haláláról beszél.. Legyunk boldogok és ne szomorkodjunk miatta, mert jobbá tette nekunk a világot. Hát igaza is van... Orok életében alázatos muvész volt, ígyhát most sem szeretné, ha miatta keseregnénk. Ekkor egyszeruen elmúltak a depressziós érzéseim és a sírógorcseim.
Egyébként tegnap is volt nálam Jackson.
Azt érzem vele kapcsolatban, amit egy élo emberrel, hogy a lelkunk ossze van kotve. Tehát még mindig itt van és vigyáz ránk, ne aggódj!
Ha úgy esik jól, sírd ki magad, hallgasd a zenéjét, de aztán már hagyd abba a szomorkodást!
Udv :)
Ja, és én is tisztára bele voltam betegedve, azt hittem osszeesek és nekem is megállt a szivem. De uzent nekem és minden jobb lett, mert tudom, hogy o mit akar!
utolsó voltam.
tényleg üzent neked?ha igen kérlek szépen írd le ide!léccike!fontos lenne,hogy engem is megnyugtasson.amúgy ezt a kérdést én is feltehettem volne,tehát egy cipoben járunk kérdező...és sokat hallgasd a Smile-Mosolyogj c. számát...érdemes elolvasni magyarul!
és kérlek ha tényleg uzent neked írd le!könyörgök....
nekem is küldenél e-mail-t???kérlek szépen...
FONTOS LENNE!
kata57@centrum.sk
lécci!!!lécci!!!lécci!!!lécci!!!lécci!!!lécci!!!lécci!!!lécci!!!lécci!!!
én vagyok a 18:44-12:52 es is!kedves 23:19-es!ezt hogy írsz e-mail-t nekem mondtad?vagy a kérdezonek?ha nem nekem akkor lécci írj email-t,amiben írd le lécci hogx nézettki,milyen volt,mit mondott sírt-e stb.
nagyon fontos lenne!izgulok érte!már próbáltam beszélni vele de csak megmozdította a mellettem levő széket-valószínuleg leult-de nem beszéltunk.sokszor érzem hogy itt van de nemtudunk beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!