Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyünk? Nekem már ötletem...

Mit tegyünk? Nekem már ötletem sincs.

Figyelt kérdés
Páromat a nagymamája ( 50 es éveiben jár) nevelte fel, de az a nő egy iszonyatos természetű.Mi már 7 éve együtt vagyunk és 2 éve együtt is élünk, most lesz az esküvőnk. Nem járunk hozzá kölcsönkérni, nincs hitelünk, nagyon jól elvagyunk. És állandóan velünk van elfoglalva. szabályosan ami nekünk jó az neki borzalom.Nem is kérdezi az esküvőt,nem is érdekli. De ha kell valami akkor mindig megtalál minket.Akkor jön a behízelgés csak mi tudunk segíteni stb..Amikor meg épp nem kell csinálni semmit akkor a párom egy sz.mét tr.ger, nem érünk semmit, miből van pénzünk.stb...És ezeket a dolgokat folyamatosan árasztja a külvilágnak. Eddig is tudtuk hogy ilyen de most anyukám oda került dolgozni ahova a nagymama és visszamondják neki folyamatosan amit ránk összehord.És olyan dolgok amikről (pl. milyen sok tüzelőnk van) más nem tud.Anyukám eddig azt a taktikát választotta hogy nem foglalkozik vele.Ez oké, de kérdezem én hogy mi köze annak az yx munkahely dolgozóinak a mi külön magánéletünkhöz? Most már úgy érzem tenni kellene valamit Mi vagyunk a rosszak akiket nem kell segíteni, de a két 40 éves gyereke meg annak a családjai akiket elkell tartani azok a jók.Szóval az lenne a kérdésem hogy mit tehetnénk ezzel a mocskolódós hadjárattal szemben? Ha kérdőre vonjuk a szemünkbe hazudik.és azt sem bírom hogy ne foglalkozzunk vele, mert ez már szabályosan bánt.Mi tehetünk ami hatásos lenne?
2012. jún. 16. 08:26
 1/7 anonim ***** válasza:
lehet túl egyszerűnek tűnik majd de azért leírom én azt csinálnám hogy amit leírtál megmondanám neki a szemébe aztán elmagyaráznám neki hogy vagy megváltozik vagy nem fogunk magával foglalkozni és akkor nem lesz pletykálgatás sem ennyi lenne én ezt csinálnám
2012. jún. 16. 08:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Meneküljetek. Ha visszatámadtok, még nagyobb háború lesz.

Ha megtehetitek, költözzetek minél messzebb.

Bocsánat, nem annyira a kérdésre válasz, de megakadt a szemem a nagyi életkorán. Gondolom ti is legalább 20 évesek vagytok. A nagyi vagy a szülők voltak ilyen gyorsak?

2012. jún. 16. 08:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Utolsó...nagyi "fia" lehet 30-as éveiben jár..

Anyukám is 50-en felül van,35-34 éves a két tesóm..

2012. jún. 16. 09:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok...hülyeséget irok :DD Ne is olvassátok..nagyi és nem az anyja...bocsi
2012. jún. 16. 09:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Semmit.Nem halljátok meg amit mond, nem adtok neki semmi infot (honnan tudjamennyi tüzelptök van? Miért kell azt neki tudni?) és élitek az életetek
2012. jún. 16. 10:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Hány éves a nagyi? :D vagy most anyósról van szó inkább???

Amúgy ne foglalkozzatok vele,én a helyedbe nem kommunikálnék vele....

2012. jún. 16. 11:57
 7/7 A kérdező kommentje:

Mi 24 évesek vagyunk és külön élünk de egy településen nem túl messze. Elköltözni nem akarunk mert ide köt a munka meg a családom és amúgy rajta kívűl minden jó. Amúgy a nagymama nevelte fel a páromat. Az anyja is és a nagymama is korán kezdte. Onnan tudja mennyi tüzelőnk van hogyha átjön az udvarunkba akkor látja. Már így is épp hogy mondunk előtte valamit, szinte semmit. Mindig van mit mondania. Nem hozzuk haza a munkából, párom nem rohan hozzá kifesteni mikor ott lakik az öccse aki festőnek tanul. ilyenek.. párom egy szemét mert nem segít. Mikor otthon lakott ő csinált mindent. Ő volt a karbantartó, sofőr, fakitermelő stb.. Most ott a 18 éves öccse hát csinálja meg ő is ugyanazt. Mellesleg ott a fia és a lánya akiket eltart hát ők is megtehetik nem? És ezekért folyamatosan szapul minket. De ha ott van annyi ember ők is megtehetik. Nálunk is még nagyon sok a dolog

g a házzal, nincs idő máséra még.Más nem tesz ennyit otthon mint amit ő tett, de már külön család vagyunk.Nem mindig lehet ugrálni másnak mert akkor mi nem jutunk előbbre.

2012. jún. 16. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!