Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyünk? Segítség!

Mit tegyünk? Segítség!

Figyelt kérdés
A férjem 150km-re dolgozik tőlem,ott talált munkát.Én 1 éve nem tudok elhelyezkedni.Bár el sem tudnék menni egy normális munkahelyre,mert 1-2 szakadt rongyom van,nincs egy normális cipőm se.2-3 hetente látjuk egymást pár napra,és ez így nagyon rossz:( Alig jövünk ki a pénzből,folyton elmaradnak a csekkek.Ő munkásszállón lakik,én maradtam az albérletbe.Nem tudunk odaköltözni,mert nem tudjuk kifizetni a költözés költségeit,és 2-3 havi kauciót.Állandóan tiszta ideg mindkettőnk,és attól félek hogy előbb-utóbb ez a kapcsolatunk rovására fog menni.Szeretnénk már babát is,de így nem sok remény van rá.Júniusban több lesz a kiadás,mint a bevétel.Félek hogy az utcára kerülünk.Mit tehetnénk?
2012. máj. 28. 17:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Szülök nem tudnak segíteni? mennyi idősek vagytok? Mióta vagytok együtt?
2012. máj. 28. 18:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem tök mindegy hány évesek és mióta vannak együtt?!
2012. máj. 28. 18:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát szerintem egyáltalán nem mindegy, hogy valaki 1 év után megy szét vagy 10 év után...
2012. máj. 28. 18:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Így azt kell sajnos mondanom, hogy a baba projektről mondjatok le.
2012. máj. 28. 18:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az lenne a leghelyesebb, hogy teljes erőbedobással munkát keresel, biztosan akad takaritói vagy egyéb munkakör. Annyira sokat lehet olvasni, hogy nem lehet elhelyezkedni, nincs munka, pedig ez nem igaz. Ha elmész egy személyes találkozóra akkor legyél pozitiv, megnyerő, igényes és biztosan kapsz egy esélyt, hogy megmutasd mit tudsz. Nem kell elkeseredni, hanem folyamatosan keresni kell a lehetőségeket, igy is már 1 évet elpazaroltál! Ha sikerül elhelyezkedni, kialakul egy rend az életetekbe utána már nem fogsz aggódni a babaprojekt miatt sem, sok szerencsét kivánok nektek!
2012. máj. 28. 18:16
 6/11 A kérdező kommentje:
Én 25,a férjem 27. 2 éve vagyunk együtt,és 9hónapja házasok.
2012. máj. 28. 18:16
 7/11 A kérdező kommentje:
Az én szüleim segítettek sokat,de akkora összeggel nem tudnak hogy ebből most jól kijöjjünk.
2012. máj. 28. 18:17
 8/11 A kérdező kommentje:
Manapság már a takarítónőnek is érettségije kell hogy legyen.Nekem pedig csak 8 általános van.Legyek pozitív?Nehéz lesz...és igényes?Ilyen szakadtan odaállítok valahova el is zavarnak.
2012. máj. 28. 18:21
 9/11 anonim ***** válasza:
pont ezzel a hozzáállással van a baj. Akinek 8 általánosa van annak is van munkája, anyámnak is az van mégis mindig talált munkát, és a cég akinél dolgozik pénztárosként már 7 éve muunkát ad neki. Szedd össze magad, beszélj a szüleiddel, ismerősökkel, hogy bármilyen munkát elvállalsz ha tudnak valamit szóljanak. Bemehetsz ovodákba, kórházba, gyoréttermekbe, kis abc-be, ahová csak tudsz, mindenhol megmondod ha van felfétel nyagyon szivesen dolgoznál ott, önéletrajot nyomtass kb 20 dbot, és indulj meg.
2012. máj. 28. 18:38
 10/11 A kérdező kommentje:
7 éve még könnyebb volt melót találni.Képzettség és gyakorlat nélkül nem kell az ember sehova,akinek van,még az sem talál munkát.
2012. máj. 28. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!