Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyünk? Segítség!

Mit tegyünk? Segítség!

Figyelt kérdés
A férjem 150km-re dolgozik tőlem,ott talált munkát.Én 1 éve nem tudok elhelyezkedni.Bár el sem tudnék menni egy normális munkahelyre,mert 1-2 szakadt rongyom van,nincs egy normális cipőm se.2-3 hetente látjuk egymást pár napra,és ez így nagyon rossz:( Alig jövünk ki a pénzből,folyton elmaradnak a csekkek.Ő munkásszállón lakik,én maradtam az albérletbe.Nem tudunk odaköltözni,mert nem tudjuk kifizetni a költözés költségeit,és 2-3 havi kauciót.Állandóan tiszta ideg mindkettőnk,és attól félek hogy előbb-utóbb ez a kapcsolatunk rovására fog menni.Szeretnénk már babát is,de így nem sok remény van rá.Júniusban több lesz a kiadás,mint a bevétel.Félek hogy az utcára kerülünk.Mit tehetnénk?
2012. máj. 28. 17:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Légyszíves a tanácsokat fogadd meg, ne pedig azt hajtogasd, hogy úgyse fog sikerülni, meg nehéz, meg nincs lehetőség. Tudom, mennyire nehéz, én mondjuk ezért jöttem külföldre, és negatív hozzáállással itt se mennék semmire, de ez más téma. Lényegtelen, ha nincs csini ruhád, csak legyen tiszta. Nem kell drága smink és frizura, csak ápolt legyél. És nem minden esetben kell főiskola vagy érettségi, csak MOSOLYOGJ! És akard, és tegyél érte, és ne problémákban, hanem megoldásokban gondolkozz! Sok sikert :)
2012. máj. 28. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!