Hogyan szerezzem vissza a feleségem?
Sziasztok!
34 éves vagyok, 4 éve házas. A feleségem (aki elköltözött tőlem fél éve) 32. Bevallom az én saját hülyeségem miatt hagyott el, mert nem figyeltem rá és a munkám fontosabb volt. Még nem váltunk el. Fél éve költözött el tőlem, és az utóbbi 2 hónapban rengeteget találkozunk. Még mindig olyan elbűvölő mint régen, és szeretem őt. Mostmár mindent megváltoztatnék ha kapnék 1 esélyt. Sokszor elvittem vacsorázni a 2 hónap alatt, virágok, meglepik, bármi van ott vagyok neki, törődök vele stb...De nagyon szeretném ha újból együtt lennénk, és ő sem zárkózott el a dologtól mert azt mondta szeret ő is, és hajlandó ennek a se**fejnek (azaz nekem) adni még 1 esélyt de bizonyítsam be, hogy tényleg érdekel engem. Mit tehetnék még?? Bármit megtennék azért, hogy újra velem legyen, mert rádöbbentem, hogy nélküle nem élet az élet és rettenetesen hiányzik ő nekem. :-(
Istenem még élnek ilyen romantikus fickók???Nézted őt, hogy hogy alszik...a karjaidban...Figyu ha nemet mond én rádstartolnék.Ilyen pasi kellene nekem is.
A férjem meg addig vigyázna itthon a 3 gyerekre, amíg én romantikáznék veled .Na mit szólsz???(Vicceltem)
Arra vigyázz ne hagyd magad túlságosan kihasználni, mert olykor a nők hajlamosak átesni a ló túlsó oldalára és ha elmúlnak az újabb mézes hetek, akkor újra elégedetlenek lesznek.Úgyhogy szerintem is az arany középutat válaszd.
Nagyon drukkolok neked tudod? /ha igaz amit írsz!?/
Megható amit írtál, könnybe lábadt a szemem!
Hajrá, sok sikert!! Legyetek boldogok, szeresd őt mert olyan rövid ez az élet! !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!