Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak és hogyan? Félek!

Mit csináljak és hogyan? Félek!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Előre kérem ha lehet lehurrogó válaszokat ne adjatok,így is elég rosszul érzem magam.

8 éve vagyunk együtt párommal és van 3 gyermekünk.

Nekem régóta nincs munkám,bár azért is van mert jelenleg gyesen vagyok legkisebb gyermekünkkel,2 éves.

Most viszont olyan helyzetben vagyunk amelyben szükség lenne arra,hogy mindketten dolgozzunk.

Neki van munkája,ha azt besszük ebben az országban viszonylag jol keres 120 netto havonta + most akarják felvenni vmi főnöknek egy pékségbe. ahol 160at kapna.

Az én pénzem havonta 70 ezer ft a csp+ a gyessel.

Most kapnék én is állást Bpesten,de tul messze van innen és anyagilag nem érné meg,hogy bejárjak megbeszéltük,hogy felmegyek bérelni 1 szobát és 7végenként járnék haza.Most alkalmi munkáim vannak heti 1-2x pár óra.Ma is lenne,de nem enged,azzal fenyeget,hogy agyonver ha el merek menni.

Sajnos van mitől félnem,mert már 2 alkalommal előfordult,hogy bántott,az egyik alkalom olyan volt,hogy napokig az alap mozdulatok is annyira fájtak,hogy orditani tudtam volna.

Sajnos itt hagyni nem tudom,mert nincs elég pénzem rá,jelenleg is albérletben lakunk.

Családom nincs,szülők lassan 8 éve meghaltak még 2005-ben.

Nem tudom hogyan merre tovább.maradjak csendben és maradjak itthon?Vagy merre induljak?Hagyjam el?Szeretem,de nagyon félek már tőle.

Mit lehet tenni ilyenkor?Hová forduljak?

Egyébként sokéig nem albérletbe éltünk,csak mivel örökölt lakás volt és nem tudtunk együtt élni a testvéremmel így eladtuk,de kiment az örökölt adósságokra az a pénz így albérletbe kényszerültünk...

Előre is köszi a válaszokat!

Ideges vagyok és félek! :(

2012. jún. 15. 11:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm,nem rossz ötlet,hogy telefonáljak,de írják,hogy este 6-10ig lehet őket hívni,de azt hogyan tegyem ha ki nem mehetek és bentről meg nem tudok telefonálni mivel délután 2től éjfélig itthon van?! :(

Ne haragudjatok,teljesen tanácstalan vagyok.

2012. jún. 15. 12:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Soha nem megy el este? Csak eljár néha a barátaihoz/családjához/horgászni/valahová?
2012. jún. 15. 12:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, én kérdeztem tőled valamit, de nem válaszoltál! Mit szeretsz ebben a pasiban, de úgy őszintén?
2012. jún. 15. 13:09
 14/16 anonim ***** válasza:

És a testvéred? Hozzá nem mehetsz?

Nekem mindig azt mondják a szüleim, hogy a testvér az egyetlen, akire haláluk után számíthatok, és teljesen igaz!!

2012. jún. 15. 13:25
 15/16 A kérdező kommentje:

Bocsánat,lehet nem figyeltem eléggé.

Nem tudom,tán már csak ragaszkodás meg a tudat,hogy nem tudok merre lépni és így ezzel nyugtatom magam vagy nem tudom...

Nálunk sajnos nem vált be,anyu is mindig ezt mondta,de ugy látszik a bátyámnak nem,mert nála ez nem így van...

2012. jún. 15. 18:13
 16/16 anonim ***** válasza:

[link]

Itt érdeklődhetsz emailban is. Szerintem az anyaotthon a megoldás, oda viheted a 3 gyereket, 6 hónapig lakhattok ott, míg összeszeded az albérletre a kauciót. Ne várj tovább. Ha kétszer megütött, bármikor megteszi harmadszor.

2012. jún. 15. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!