Mit reagálnál, ha így jönne haza a 21 éves lányod?
Lányom 5 éve van párjával, aki 24/F, most fejezte be az egyetemet. Három éve együtt élnek albérletben, a rezsit és a költségeket mi, illetve a fiú szülei fizetjük közösen.
Tegnap este azzal állított haza a lányom a párjával, hogy bár fogamzásgátlót szedett, mégis teherbe esett. Megtartják a babár, sőt titokban összeházasodtak, 2 barátjuk volt a tanú. Szeretnék felnevelni a babát, a fiú dolgozni fog, a lányom pedig egy évet halaszt, aztán befejezi az egyetemet.
Azt sem tudtam, mit reagáljak erre. Szó nélkül elmentem otthonról, annyit mondtam, hogy sietnem kell. Éjszakai műszakos vagyok, így ez kapóra jött. Most az édesanyámhoz mentem, neki még nem szóltam a dolgokról. Ki kell találnom, mit reagáljak erre, addig nem megyek haza. Ti mit tennétek?
Már eleve az gáz,hogy ti fizettétek az albérletet..Mégis milyen alapon?Miért?
Na aztán a többi már ennek a felelőtlenségnek a következménye.
A fiú melozott egyetem mellet esetleg a lányod?miért ti fizetetek mindent?
Kiakadnék nagyon.Az hogy a fiú melozni fog az egy dolog,de mikor?van már állása?Mi a magyarázat arra hogy nem voltatok jelen az esküvön?
Hálátlan egy lányod van az tuti.
Szerintem nincs semmi gond. NEm felelötlenül esett teherbe - mivel védekeztek, nem futó kapcsolatból lett terhes, elég régen együtt vannak. Az, hogy összeházasodtak, csak pozitiv, ebböl is látszik, hogy komolyan gondolják.
Az meg, hogy nem csaptak felhajtást, lakodalmat: ha nincs pénzük, akkor csak dicsérni lehet, hogy nem dobnak ki ilyesmire feleslegesen kisebb vagyont.
Nem igazán értem, mi a gondod, szerintem inkább büszke lehetsz rájuk.
(nekem is hasonló korú gyerekeim vannak, de én nem látok semmi felháborítót ebben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!