Ha egy nő sosem megy férjhez és nem szül gyereket, nem fogja öregkorában úgy érezni, hogy nagyon fontos dolgok kimaradtak az életéből?
Az én szenvedélyem a motorozás, akkor most mondjam azt, hogy aki nem szeret motorozni az csak ámítja magát?
Már nem vagyok túl fiatal, gyerekre nem vágyom, mert korlátozna, meg férjre sem, csak nem tudom, hogy öregkoromban nem fogom hiányolni?!
De, az vagyok, a 76%-ossal diskurálok.
Bocs, félreérthető volt.
Mindenkinek más az életútja és a vágyai, nem lehet ennyire általánosítani. Ami nekem/nekünk megfelel az másnak simán lehet ellenszenves vagy hasztalan dolog (sokmindentől függ)
Olyan meg nincs az én értelmezésemben hogy "valami kimarad az életemből". Arra van időm amire szánom mindegy mik azok, ha másnak ez abban nyilvánul meg hogy szerinte rossz életet élek netán kimarad valami az életemből, nos... Magamnak akarok megfelelni nem más álmainak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!