Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan nehéz a férfiaknak...

Miért olyan nehéz a férfiaknak besegíteni a háztartásba?

Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 20:20
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

:-)

Utoljára talán 4-5 éves lehetett a kisfiam, amikor előszeretettel ajánlotta fel segítségét, hogy tereget a szárító állványra. Édesen rakta a zoknikat, a bugyikat pedig szinte rácsavarta... na de ahogy nő, már iskolás, egyre lustibb! És kezd apukájára hasonlítani (előző férjem)!

2009. júl. 3. 20:46
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lennél strapabíró nő?!

Én is ledolgozom a 9-10, néha 12 órámat. És utána még rabszolga legyek? Na ne...

Ha itthon lennék, biztosan lenne időm és energiám mindent egyedül megcsinálni, de mivel nem ez a helyzet, besegít. Tudja jól, hogy így több idő jut magunkra, és egymásra. És jobban tetszik neki, hogy egy mosolygós, jókedvű nő bújik mellé, mint egy agyonhajszolt, fáradt és ideges asszony, akivel két értelmes szót nem lehet váltani, mert minden este ájultan zuhan be az ágyba.

2009. júl. 3. 20:48
 13/21 A kérdező kommentje:

Apukája kerek-perec megmondta, hogy nem szeret mosogatni, ne mondjam már, hogy te (mármint én) szeretek...

A sok noszogatásra, kelletlenkedés sorozata után vett mosogatógépet! Egy ideig műszaki csoda volt, pakolgatta is veszegette bele a drágábbnál drágább szereket, majd már ez is rám maradt. Aki pedig ismeri tudja, hogy időnként azért folyóvízzel le kell kicsit öblögetni az olyan edényt, úgyhogy ugyanott voltunk.

Azért érdekes!

2009. júl. 3. 20:49
 14/21 A kérdező kommentje:

20:48 válaszadónak!

ÓÓÓ, hát én is erre gondolok, hogy jobban járnak egy nem lestrapált asszonnyal, nővel, kedvessel, de még a "legjobb" férfi az életemben, aki jelenleg a férjem is jobban szeret időnként tv-t nézni, játszani a gépen, pedig elmosogat, kiporszívózik, időnként kisöpör. De ennyi...

2009. júl. 3. 20:51
 15/21 A kérdező kommentje:

Ja és milyen áron?

Kapcsolatunk elején a porszívózásra azt mondta, hogy ő derékfájós... :-(, a mosogatást bevállalta azonnal, de bevallotta, hogy előző házasságában nem segített túl sokat...

Azért segít nekem ennyit, ami sokszor erőnfelüli lehet neki, mert sokkal jobban SZERET, mint eddig bárki mást...! Hm...

Hát ilyen is van. Mindketten 35 év körüliek vagyunk.

2009. júl. 3. 20:53
 16/21 A kérdező kommentje:

RENDBEN VAN, hogy nem olyan volt a nevelés, de, hogy nincs lelkiismeretfurdalásuk, amikor éppen hasukon a távirányítóval órákat tudják nézni a tv-t feküdni... közben már a harmadik félét csinálom és nem tudok én is lepihenni.

EZT HOGY NEM ÉRZÉKELIK?

2009. júl. 3. 20:59
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Erre nem tudok válaszolni. Én biztosan nem csinálnám a harmadikfélét, hanem leülnék mellé tévézni. Vagy elővennék egy jó könyvet. Ha neki jó, hogy fut a ház, hát nekem is. Ha pedig mondaná, hogy "takarítani kellene", "éhes vagyok", akkor elmondani, hogy hol van a porszívó, hűtőgép stb. Vagy mondani, hogy "jó, akkor csináljUNK vacsorát".
2009. júl. 3. 21:28
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém az első feleségénél /meghalt/ a kisújját sem mozdította. Sok év /12/ után jöttem én és szóvá tettem. Csak hüledezett. Az volt a válasz, hogy azért /is/ nősült meg, hogy kiszolgálják. Én pedig nem cselédnek szegődtem, hanem FELEségnek. Lassan betörtem. Most éppen a kezemet műtötték és van ideje gyakorolni a háztartást. Mosogat, mint az angyal sőt: ma megkértem a WC kitisztítására is... megy neki!
2009. júl. 3. 22:02
 19/21 anonim ***** válasza:
28%
21.28-as Én megpróbáltam úgy csinálni ahogy leírtad.Engem sem zavart, hogy szalad a ház, egy idő után beleszerelmesedett egy libába(volt barátnőm), akinél ha bementél a fürdőszobába kezet mosni a ge.is bugyi ottfigyelt a mosdón, térdig gázoltál a mosatlan ruhába és mellesleg főzni sem tudott.És amikor azt kérdeztem Miért?A férjecském azt mondta, hogy nem biztosítottam a hátteret.Azóta felnyílt a vaksi szeme, és együttmaradtunk, sőt egyre többször bírom befogni SZÉP SZÓVAL.
2009. júl. 4. 01:01
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Jól rátapintottál a lényegre, a nők szeretik egymás között is elmondani, hogy ők aztán ilyen nagyszerűek, reggel főznek este mosnak, tkarítanak, mosogatnak, közben még az összes rokonokjat is ellátjá, valóságos cirkuszi mutatványt vágnak le nap mint nap, karikát forgatnak az orrukon, és szextáncot járnak a férjük gyönyörködtetésére. Mivel ezzel hőzöngenek, a többiek azt gomdolják, hogy nekik is ezt kellene tenni, és ha mégsem, akkor leértékelt árúnak számítanak.

Nyugdíjba mehetsz a hivatali munkából, de mint háztartási alkalmazott, soha. Hát jobb az elején elkezdeni a változtatást. Próbáld ki, mi történne, ha sztrájkba lépnél.

2009. júl. 4. 06:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!