Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az Amadé,...

Mi a véleményetek az Amadé, illetve Amadea nevekről?

Figyelt kérdés
2012. jún. 12. 11:54
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nekem sem idegenek véleménye fogja eldönteni a gyerekeim nevét. Vélemények érdekeltek, nem tanácsot kértem:) Csupán kíváncsiságból kérdeztem. Nem kell ennek ekkora feneket keríteni:) Nem más fog dönteni helyettem, nyugalom:)
2012. jún. 12. 12:28
 12/22 anonim ***** válasza:
35%

Mégis mi bajotok az amádé névvel?

tény kicsit szokatlan de régi magyar név

latin eredetű jelentése szeresd az Istent.

2012. jún. 12. 12:32
 13/22 anonim ***** válasza:

Akkor miért nem kérdezed meg az apukát arról, hogy milyen spanyol nevek vannak? :O

És attól nem kell férfi-női névpárt adni, mert kétpetéjű ikreid lesznek. Persze te döntésed.

Amúgy szerintem is adjatok két nevet a gyereknek. Egy spanyolt, meg egy olyat amit te akarsz. Aztán, ha nagy lesz majd eldönti. Legalább lesz választási lehetősége.

És nem kötekedésből, lehet téged nem érdekel a becézés, de majd az ő osztálytársait majd fogja érdekelni. Első osztályos korban az az első kérdés: és, hogy szólítsunk? és nincsen semmilyen beceneved? ÓÓ...Az én nevemet sem lehet becézni, de én is utálom amikor olyan idiótán szólítanak, mint pl ebben az esetben az Ami, vagy Amika...

Szerintem gondold át a két keresztneves opciót.

2012. jún. 12. 12:34
 14/22 anonim ***** válasza:
ez magyar név is nemcsak spanyol
2012. jún. 12. 12:35
 15/22 anonim ***** válasza:
Egyik sem tetszik.
2012. jún. 12. 12:36
 16/22 anonim ***** válasza:
2012. jún. 12. 12:37
 17/22 anonim ***** válasza:

nekem nem tetszenek

Mozart jut róla eszembe

én valami spanyol nevet adnék ha már a vezetéknév spanyol

2012. jún. 12. 12:40
 18/22 anonim ***** válasza:
82%
Nekem sem tetszenek. :( Az Amadea még mondjuk ok, de a másik nálam olyan csalAMÁDÉ
2012. jún. 12. 12:50
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem is Mozart jut róla eszembe, akinek nagyon szeretem a zenéjét, de a saját gyerekemnek nem adnám, mert félnék, hogy csúfolnák érte a társai. 25N
2012. jún. 12. 13:06
 20/22 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem néztem, hogy spanyol a vezetéknév! Úgy szerintem aranyos lenne, főleg ikreknek. De én egy Kovácshoz nem tudom elképzelni, akkor halálra cikiznék. De, ha a leendő vezetéknevükkel szép, akkor hajrá! És gratulálok a babákhoz! 19-es voltam.
2012. jún. 12. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!